Limitless
2011 tarihli filmden uyarlanan dizide, başarısız müzisyen yeni bir ilaçla beyninin tüm gücünü kullanabilmeye başlar ve FBI'ın en zorlu vakalarını çözmek üzere işe alınır.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2015
Sıradan bir adam, NZT adlı çok gizli bir ilacı dener. Bir cinayet zanlısı durumuna düştüğünde, gelişmiş zihinsel yetenekleri FBI'ın dikkatini çeker.
Rozet! Silah!
Bölüm 2
/Rozet! Silah!
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2015
FBI'da masa başında analist olarak çalışacağını anlayan Brian, hayal kırıklığına uğrar. Ancak gene de virüsle işlenen bir suikastı çözer.
Marco Ramos Efsanesi
Bölüm 3
/Marco Ramos Efsanesi
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2015
Öldürülen emekli ajanla ilgili soruşturmada FBI'a yardım eden Brian, cinayetin azılı uyuşturucu kartelinin bir türlü yakalanamayan lideriyle bağlantılı olduğunu öğrenir.
Sayfa 44
Bölüm 4
/Sayfa 44
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2015
Esrarengiz Sands, NZT hakkındaki FBI dosyalarını çalma emri verdiğinde yalanları giderek artan Brian, dosyalarda Rebecca'nın babası hakkında bilgi olduğunu öğrenir.
Kimlik Bunalımı
Bölüm 5
/Kimlik Bunalımı
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2015
Bomba laboratuvarı olduğu ortaya çıkan bir uyuşturucu evine yapılan FBI baskınına yardımcı olan Brian, NZT kullanırken farklı biri olduğunu anlar.
Yan Etkileri Arasında…
Bölüm 6
/Yan Etkileri Arasında…
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2015
Rebecca, babasının ölümüyle ilgili araştırmanın dışında bırakılır. Brian, bazı rahatsız edici yan etkileri ortadan kaldırmanın yolunu bulmaya çalışır.
Brian Finch'in Gizli Operasyonu
Bölüm 7
/Brian Finch'in Gizli Operasyonu
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2015
CIA anti-terör operasyonu için paralı askerlerce kaçırılan Brian, feda edilebilir olduğunu fark eder. FBI'daki meslektaşları ise onu bulup kurtarmak için zamanla yarışır.
Korsan Korsana Karşı
Bölüm 8
/Korsan Korsana Karşı
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2015
Naz, terörist bir gruba ödeme yapmakla suçlandığında Brian ve Rebecca gerçeği ortaya çıkarır. Şimdi Naz'ın yeğenini Malezyalı korsanlardan kurtarmaları gerekmektedir.
Genel Merkez!
Bölüm 9
/Genel Merkez!
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2015
Brian, FBI'a bir anlaşma önerir: en çok arananlar listesindeki her suçluyu yakalaması karşılığında kendine ait bir ofis ve çalışacağı dosyaları seçme hakkı talep eder.
Kol-amet
Bölüm 10
/Kol-amet
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2015
Boyle'un bir arkadaşı cinayetle suçlandığında Brian, adamın robot protez koluna odaklanır ve protezin programının hack'lendiğini düşünür.
Hapların Etkisi
Bölüm 11
/Hapların Etkisi
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2015
FBI'a ait dispanser baskına uğradığında ekip, çalınan NZT'yi bulur, ancak 80 hapın eksik çıkması Brian ve Rebecca'nın trajik bir yüzleşme yaşamasına neden olur.
Eddie Morra Suikastı
Bölüm 12
/Eddie Morra Suikastı
Yayın Tarihi: 05 Ocak 2016
Brian, Senatör Morra'yı öldürmeye teşebbüs eden NZT kullanan suikastçıyı bulur. Suikastçı ona, üzerine bir cinayet yıkan Morra'nın güvenilir olmadığını söyler.
Tekrar Sarılmadan Önce Beni Durdurun
Bölüm 13
/Tekrar Sarılmadan Önce Beni Durdurun
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2016
Brian, seri katil avında yardım eden profil uzmanıyla hemfikir değildir, ancak profille eşleşen bir şüpheli suçunu itiraf ettiğinde hatalı olan kendisiymiş gibi görünür.
Çıplak Portreler
Bölüm 14
/Çıplak Portreler
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2016
Mike ve Ike yeni bir yakın korumayı eğitirken Brian ve Rebecca, ülkenin en dahi düşünürlerinin "zihin dosyalarını" kimin çaldığını bulmaya çalışır.
Gizli Görev!
Bölüm 15
/Gizli Görev!
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2016
Brian, seçkin bir eskort hizmeti ardına gizlenen insan kaçakçılığı faaliyetini ortaya çıkarmaya çalışan gözü kara ancak çekici bir ajanla gizli göreve gider.
Morra'nın Ajanı Sands
Bölüm 16
/Morra'nın Ajanı Sands
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2016
Brian, ağır yaralı hâlde güvenli eve gelen Sands'in hayatını kurtarır. Sands ona geçmişiyle ilgili gerçeği ve Rebecca'nın babasıyla olan bağlantısını anlatır.
Yakın Temaslar
Bölüm 17
/Yakın Temaslar
Yayın Tarihi: 08 Mart 2016
FBI, New York'u etkileyen elektrik kesintisinin siber saldırı olabileceğinden korkar. Ama Brian, kelimenin tam anlamıyla dünya dışından alternatif bir teori sunar.
Bezgranichnyy
Bölüm 18
/Bezgranichnyy
Yayın Tarihi: 15 Mart 2016
Brian, Morra dışında NZT kullanıcılarının zarar görmesini engelleyen enzimi üretebilecek dünyadaki tek kişi olan Piper'ı bulmaya karar verir.
Köpek Kahvaltısı
Bölüm 19
/Köpek Kahvaltısı
Yayın Tarihi: 22 Mart 2016
Rebecca sakladıklarını öğrendiğinde Brian'ın yalanlarla örülü ağı sökülmeye başlar. Piper ortadan kaybolur. Brian, Sands'in yoldan çıktığını fark eder.
Merhaba, Adım Rebecca Harris
Bölüm 20
/Merhaba, Adım Rebecca Harris
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2016
NZT alan Rebecca ve Brian, ilacın etkilerini ortakları Piper'ı esir tutan Sands'i yakalamak üzere zeki bir plan yapmak için kullanır.
Sezon Finali: Birinci Bölüm!
Bölüm 21
/Sezon Finali: Birinci Bölüm!
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2016
New York bir anda düşük kaliteli NZT ile dolup taşınca Brian, resmi olmayan bir soruşturma başlatır ve Sands'i kurtarmayı amaçlayan karmaşık bir planı ortaya çıkarır.