Love in the Moonlight
Tüm hayatını erkek olarak geçiren genç bir Joseon kadını, kraliyet sarayında harem ağası olur. Burada, veliaht prens ile aralarında bir bağ oluşmaya başlar.
Ay Işığının Kaderi
Bölüm 1
/Ay Işığının Kaderi
Yayın Tarihi: 22 Ağustos 2016
Kentteki herkes Hong Sam-nom'u para için her şeyi yapabilecek biri olarak tanır. Ama onu evlat edinmiş olan babası Sam-nom'u başka bir adla tanımaktadır.
Kalbine Giden Yol
Bölüm 2
/Kalbine Giden Yol
Yayın Tarihi: 23 Ağustos 2016
Diğer harem ağası adayları üç sınavı geçmek için ellerinden geleni yaparken Sam-nom, başarısız olmaya gayret eder. Ama biri, onun sarayda kalmasını garantilemek ister.
Hemen Arkanda Olacağım
Bölüm 3
/Hemen Arkanda Olacağım
Yayın Tarihi: 29 Ağustos 2016
Sam-nom boş olarak verdiği cevap kağıdı için aldığı sınav sonucunu görünce şaşırır. Kralın akli durumu ise giderek dengesizleşmektedir.
Oyun Bittikten Sonra
Bölüm 4
/Oyun Bittikten Sonra
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2016
Kralın yaklaşan doğum günü için düzenlenen şölende veliaht prens, memnun edilmelerinin zorluğuyla tanınan Qing elçilerinden geçici kral olmak için izin istemeyi planlar.
Bana Dileğini Söyle
Bölüm 5
/Bana Dileğini Söyle
Yayın Tarihi: 05 Eylül 2016
Tekli dans gerçekleştiren gizemli kadının nereden geldiğini ve kim olduğunu kimse bilmemektedir. Sam-nom, Fener Festivali'ne gitmek için izin ister.
Korkunç Sırrı Söylemek İstersen
Bölüm 6
/Korkunç Sırrı Söylemek İstersen
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2016
Veliaht prensin Sam-nom'a karşı tavırları tamamen değişir. Qing elçileriyle konuşan harem ağası Ma, onlara Joseon'da en fazla arzuladıkları şeyi getirebileceğini söyler.
İtiraf
Bölüm 7
/İtiraf
Yayın Tarihi: 12 Eylül 2016
Sarayda hem veliaht prensin kadınlardan hoşlanmadığına hem de harem ağaları ile saray hizmetçileri arasında ilişki yaşandığına dair dedikodular yayılır.
Pek Bilmesen de
Bölüm 8
/Pek Bilmesen de
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2016
Sam-nom, veliaht prensin yaptığı itiraf karşısında buruk bir sevinç yaşar. Veliaht prens ve Başbakan Kim, ulusal memurluk sınavları konusunda karşı karşıya gelir.
Kalbin Açıldığı An
Bölüm 9
/Kalbin Açıldığı An
Yayın Tarihi: 19 Eylül 2016
Sam-nom, veliaht prensin sarayından uzak durmaya başlar. Veliaht prens onu, Cariye Park'ın hanesinde bulur. Prenses Yeongeun ise burada ortadan kaybolmuştur.
Peri Masalı Gibi
Bölüm 10
/Peri Masalı Gibi
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2016
Başkentte siyasi huzursuzluk hüküm sürerken kral, veliaht prensi önceden belirlediği adayla evlendirme işini hızlandırmaya karar verir.
Söz
Bölüm 11
/Söz
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2016
Veliaht prens, vatan hainliğiyle suçlanan genç kızı savunur. Ancak kralın yemeğinde bulunan zehrin kızın babasıyla ilgisi ortaya çıkar.
Duyduğun Güven Kaderin Olur
Bölüm 12
/Duyduğun Güven Kaderin Olur
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2016
Ra-on'un yaptıkları annesini kaygılandırır. Veliaht prens, Kim ailesinden bir bakanın yolsuzluk yaptığına dair kanıt bulur.
Sevgiyle, Yolun Açık Olsun
Bölüm 13
/Sevgiyle, Yolun Açık Olsun
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2016
Sarayda kalmasının tehlikeli olacağının farkına varan Ra-on ayrılmak için gizlice hazırlanır. Veliaht prens kaçan saldırganın aranmasını emreder.
Sisli Yol
Bölüm 14
/Sisli Yol
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2016
Ra-on'un yokluğu, veliaht prensi derinden etkiler. Baş harem ağası, Byeong-yeon'a Ra-on'un nerede olması gerektiğini hatırlatır. Kraliçe doğum yapar.
Yalanları Gerçek Sanmak
Bölüm 15
/Yalanları Gerçek Sanmak
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2016
Veliaht prens, Ra-on'un asıl niyetinin ne olduğunu bilmek ister. Baş harem ağası, Baekwoon Grubu'nda bir hain olduğunu hisseder.
Hayal Ettiğimiz Dünya
Bölüm 16
/Hayal Ettiğimiz Dünya
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2016
Hong Gyeong-rae'nin geri dönüşüyle ilgili haberler herkesi şoke eder. Hayatını tehlikeye atsa da Ra-on, babasıyla buluşmak için saraya tekrar girmek ister.
Başlangıcın Sonu
Bölüm 17
/Başlangıcın Sonu
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2016
Hong Gyeong-rae'nin sorgulanması sırasında yaşanan kaostan bir ay sonra Başbakan Kim, kraliçeye bebek yaştaki oğlunun kısa süre sonra veliaht prens olacağını söyler.