Maceracılar
Yetenekli ancak uyumsuz tiplerden oluşan bir çete, gizli bir Maya hazinesini bulmak için maceraya atılır. Stratejileri belirsiz, araları pek iyi değil. Ama zeki oldukları kesin.
Harita
Bölüm 1
/Harita
Yayın Tarihi: 13 Mart 2024
Miguel otelde eski bir aşkına rastlar; ardından tuhaf bir soyadı ile daha da tuhaf bir dövmesi olan bir misafirle tanışır ve adam onun zengin olma hayallerini tetikler.
Kutsal Mekân
Bölüm 2
/Kutsal Mekân
Yayın Tarihi: 13 Mart 2024
Planları suya düşünce çete Miguel'e yardıma gider. Peşlerindeki polisten kaçan Miguel ile Wilson gruba yeni bir üye alıp bir obruğa dalarlar.
Ay Taşı
Bölüm 3
/Ay Taşı
Yayın Tarihi: 13 Mart 2024
Miguel korkutucu bir olay yaşayınca Lucas'ın aletleri ve Lilí'nin fikri oldukça fayda sağlar. Ama yine de bomba gibi bir karşılaşma onları beklemektedir.
Üç Anahtar Efsanesi
Bölüm 4
/Üç Anahtar Efsanesi
Yayın Tarihi: 13 Mart 2024
Lilí vaziyeti kurtardıktan sonra ekip ayrılmayı düşünür ama ciddi bir tehdit nedeniyle tekrar bir araya gelirler. Juan şifreli ama çok önemli bir ipucu vermeyi teklif eder.
Takas
Bölüm 5
/Takas
Yayın Tarihi: 13 Mart 2024
Haydutlar bir sonraki hedefleri olan kiliselere yönelir. Vakitleri daralınca böl ve yönet stratejisini uygularlar ama peşlerindeki adamlardan kurtulmak hiç de kolay olmayacaktır.
Hain
Bölüm 6
/Hain
Yayın Tarihi: 13 Mart 2024
Maceralarında büyük bir aksilikle karşı karşıya kalan grup, aralarında bir hain olup olmadığını bulmak zorundadır. Çok geçmeden birden fazla konu açıklığa kavuşur.
Hazine
Bölüm 7
/Hazine
Yayın Tarihi: 13 Mart 2024
Miguel şüpheye kapılınca Wilson, maceraya devam etmesi için onu cesaretlendirir. Ama hazineyi bulmak gerçekten onların kaderinde yazılı mıdır?