Mad Men

7. Sezon

Zaman Dilimleri
Bölüm 1
/Zaman Dilimleri
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2014
Don, Los Angeles'a uçar ve evliliğini kurtarmaya çalışır. Ruhsal bir uyanış Roger ve Margaret'in bir araya gelmesini sağlar.
Günün İşleri
Bölüm 2
/Günün İşleri
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2014
Peggy, Sevgililer Günü'nde utanç verici bir pot kırar. Cutler, Joan'ın standartlarını yükseltmesine yardım eder. İki sır, Don ve Sally'nin bir bağ kurmasını sağlar.
Okul Gezisi
Bölüm 3
/Okul Gezisi
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2014
Megan tarafından terk edilen Don, SC&P'ye geri dönmek için elinden geleni yapar. Betty, okul gezisinde Bobby ile bağ kurmaya çalışır.
Bilgisayar
Bölüm 4
/Bilgisayar
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2014
Peggy, yeni bir önemli müşteriden sorumlu olan Don'u denetlemelidir. Roger ise kaçak Margaret'ı hippi topluluğundan uzaklaştırmaya çalışır.
Kaçanlar
Bölüm 5
/Kaçanlar
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2014
Don, SC&P'deki konumunu güçlendirmek adına bir müşteri için elinden geleni yapar ve Henry, siyasi görüşlerini yumuşatması için Betty'ye baskı uygular.
Strateji
Bölüm 6
/Strateji
Yayın Tarihi: 18 Mayıs 2014
Bob, yeni bir işe hazır olduğunu öğrendiği Joan'a evlenme teklif eder ve Peggy, yeni müşterisinin kampanyası ile ilgili güvensizliğini Don'a itiraf eder.
Waterloo
Bölüm 7
/Waterloo
Yayın Tarihi: 25 Mayıs 2014
Cutler ve Roger, SC&P'nin geleceği ve Don'un oradaki konumu ile ilgili tartışırlar. Megan evliliğinden vazgeçmeye hazırdır ve Ted bir çöküş yaşar.
Kıdem Tazminatı
Bölüm 8
/Kıdem Tazminatı
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2015
Don bir dejavu yaşar ve aldığı haberlerle sarsılır. Joan ve Peggy zorlu bir toplantıya dayanırlar. Peggy bir tanışma randevusuna çıkar. Ken bir yol ayrımına gelir.
Yeni İşler
Bölüm 9
/Yeni İşler
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2015
Don huzuru arkadaşlıkta bulur. Stan'in güvensizlikleri üstün gelir. Roger geçmişteki bir ilişkisine döner. Harry, Megan'a kariyer tavsiyesi verir.
Öngörü
Bölüm 10
/Öngörü
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2015
Kimliklerin karışması, Joan'a bir randevu fırsatı yaratır. Don kişisel ve profesyonel amaçları üzerine kafa yorar. Sally eski bir arkadaşından üzücü haberler alır.
Zamanlar ve Hayatlar
Bölüm 11
/Zamanlar ve Hayatlar
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2015
Şirketin geleceğiyle ilgili bir karar SC&P ortaklarını telaşlandırır. Trudy, Pete'in evdeki bir sorun ile ilgilenmesini ister. Peggy geçmişi ile ilgili Stan'e açılır.
Yitik Ufuklar
Bölüm 12
/Yitik Ufuklar
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2015
Don bir araştırma için uzaklara gider. Peggy direnir, alacağını bekler. Joan bir iş arkadaşından yardım istediğine pişman olur.
Bolluk Bereket Yolu
Bölüm 13
/Bolluk Bereket Yolu
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2015
Betty ve Henry hayatlarını değiştirecek haberler alırlar. Duck Philips, Pete'den bir iyilik ister. Don geçmişi ile ilgili bir itirafta bulunur ve yükünü hafifletir.