Obliterated
Günahlar Şehri'ni ölümcül bir tehlikeden kurtaran bir özel kuvvetler ekibi, büyük bir partiyi hak etmiştir. Ancak gerçek tehdit ortaya çıkınca bir an önce ayılmaları gerekir.
Gerçek Amerikan Kahramanları
Bölüm 1
/Gerçek Amerikan Kahramanları
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2023
Bir silah tüccarının ölümcül planlarını bozan özel kuvvetler ekibi, bunu kutlamak için çılgın bir eğlence düzenler. Ancak tüm ekibi şoke eden bir haber, partiyi yarıda keser.
Doğum Yeri SSCB
Bölüm 2
/Doğum Yeri SSCB
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2023
Ekip, 52. Bölge'ye gidip Koslov ve müşterisini sorgulamak için zamanla yarışır. Maya yeni arkadaşıyla birlikte striptiz kulübüne gider ancak yaklaşan tehlikeden habersizdir.
Barbut
Bölüm 3
/Barbut
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2023
Zamanı daralan ekip, Litvin'i ararken çok daha büyük bir keşfe imza atar. Paul helikopteri kullanırken tuhaf halüsinasyonlar görmeye başlar.
Utanç Yürüyüşleri
Bölüm 4
/Utanç Yürüyüşleri
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2023
Helikopterin zorunlu iniş yapmasının ardından ekip, gruplara ayrılır. McKnight ve Ava bir müttefik bulur. Gomez, Maya'ya yardım ederken Trunk ile Lana bir çıkış stratejisi planlar.
Silahlar Konuşuyor
Bölüm 5
/Silahlar Konuşuyor
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2023
Ajanlar nükleer bombayı ele geçirmek için göl evine sızar. Ancak Litvin ve Maddox arasındaki tansiyon yükselince, ekip çapraz ateşin ortasına düşer.
Vegas'tan Sevgilerle
Bölüm 6
/Vegas'tan Sevgilerle
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2023
Kadınlar bir gece kulübünde ipuçları ararken ve erkekler Elvis taklitçileriyle uğraşırken, ekibin zamanı daralmaktadır. Bu sırada Hagerty dengini bulmuş gibidir.
Para Yağmuru
Bölüm 7
/Para Yağmuru
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2023
FBI, Ava ve ekibin görevini devralırken Koslov'a yakın bir isim harekete geçer. Strip'te kargaşa çıkınca takas planları altüst olur.
Son Çağrı
Bölüm 8
/Son Çağrı
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2023
Nükleer bombayla ilgili şoke edici bir gerçeğin ortaya çıkmasının ardından gerilim zirveye tırmanır. Ekip üyeleri patlamayı durdurmak için ellerinden geleni yapmak zorundadır.