Bölüm 1
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2018
Abdülhamid, Parvus’un İngiltere’de zindana atılmasını sağlamıştır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2018
Abdülhamid devleti ayakta tutmak için çalışmaktadır. Yeni atadığı paşaları vazifelendirir. Rothshild’in önderliğinde dünyanın para baronları Osmanlı’yı bölmek ve paylaşmak üzere Mısır’da anlaşır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2018
Abdülhamid Osmanlı’yı bölmek üzere yapılacak Reval toplantısını engellemek için sefaretlere telefon izni verir. Fuat ve Şivenaz ise Abdülhamid’in yaptığı tertibi bozmaya çalışırlar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2018
Abdülhamid’i zor bir sınav beklemektir. Fuat ve Şivenaz Osmanlı ekonomisini çökertecek gizli ve büyük bir plan yaparlar. Abdülhamid duruma müdahale ederse telefonları dinlediği ortaya çıkacak.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 07 Eylül 2018
Halil Halid bankadan çalınan paraların peşine düşer. Vambery hem kendini aklamayı, hem de Abdülhamid’i içine düştüğü zor durumdan kurtarmayı başarır.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 14 Eylül 2018
Reval masasında Osmanlı’yı bölüşmek üzerine pazarlıklar sürerken, Abdülhamid bu masayı dağıtmanın yollarını arar. Fuat ise Heyeti Mahsusa’ya girmeyi hedefler.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2018
Abdülhamid’in telefon tertibinde duyduğu ihanet onu sarsar. Kim dost, kim düşman sorgulamaya başlar. Halil Halid ve Tatar’ın Rusya’da aradığı adam aslında uzun zamandır peşine düştükleri biridir.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2018
Abdülhamid Rusya’da kurduğu planın sonucunu beklerken, Halil Halid ve Tatar, Rusya’da Abdülhamid’in verdiği görevi başarmak için uğraşırlar. Şivenaz için ise yolun sonu görünmektedir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2018
Büyük bir ilgi ve beğeniyle izlenilmekte olan dizinin yeni bölümünde; Abdülhamid zor bir karar vermek zorundadır. Bir yandan en iyi hafiyesi, diğer tarafta devleti ile karşı karşıya kalacaktır.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2018
Abdülhamid oğlu Mehmet Selim ve Halil Halit’in içine düştükleri durum karşısında çaresiz durumdadır. Abdülhamid’e gerçekleri söylemeye karar veren Vembery ise ölümle pençeleşmektedir.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2018
Halil Halid adına atılan iftirayı temizlemeye çalışırken Abdülhamid’le karşı karşıya gelir. Abdülhamid yaptığı tertibin bozulmaması için karar alır. Söğütlü’ye Halil Halid’i vur emrini verir.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2018
Halil Halil Payitaht’a döner ama adını henüz temize çıkaramadığı için ortaya çıkamaz. İlk hedefi Samuel olur. Onunla hesaplaşmak için tehlikeli bir yol seçer. Şimdi karşısında düşman güç vardır.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2018
Abdülhamid bu kaçırılma olayında kimlerin parmağı var, ortaya çıkarmaya kararlıdır. Bu kez celali sabrını aşmış, gözünü karartmıştır Abdülhamid.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2018
Abdülhamid ihanet içinde olduğundan şüphe ettiği herkesi zindana attırır. Ve her birinin suçlarını itiraf etmelerini sağlayacak büyük ve dahiyane bir tertip düzenler.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2018
Abdülhamid, Tevfik Paşa’nın güvenirliğinden ve Fuat’ın hainliğinden emin olmak için dahiyane bir plan yapar. Tevfik Paşa’nın iftiraya uğradığı ortaya çıkar.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2018
Abdülhamid, Fuat’ın hainliğini kendi gözleri ile görmüştür. Sadece onu değil, işbirlikçilerini de cezalandırmak için büyük bir tertip yapar.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2018
Rothshild’in anlaşma için koyduğu şart, Abdülhamid’in elini kolunu bağlar. Halil Halid ve ekibi Camgöz’ün acısını yaşarken, Camgöz’den kalan bir sandıktan çıkanlar, hepsini alt üst eder.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2018
Abdülhamid ve Bidar suikast tuzağından kurtulmuş, hainler hazırladıkları tuzağa kendileri düşmüşlerdir. Halil Halid ise Joris’in ilmek ilmek işlediği bir tertibin kurbanı olur.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2018
Rothshild aldığı yenilginin hırsıyla şer ittifakını toplar. Abdülhamid’i yenmek ve Osmanlı’yı bölmek için harekete geçerler. Payitaht’ın sokaklarında yakıp yıkan bir dalga oluşur.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2018
Abdülhamid’e muhalif olanların desteğini alan Sabahattin sahaya tekrar çıkar. Rothshild Abdülhamid’in üstüne gelir. Askerlerini savaş alanına salan komutan edasıyla adamlarına görevlerini dağıtır.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 28 Aralık 2018
Abdülhamid yüzünü nihayet ikili oyunların ustası Vembery’e gösterir. Vembery son oyununu oynar, tarafını seçer. Rothshild’den sonra idareyi ele almaya hazırlanan Fuat, koltuğunda uzun süre oturamaz.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 04 Ocak 2019
Jön Türkler, Ermeni çetelerinin desteğini almak için zindandaki Avenis’i kurtarmaya çalışmaktadır. Halil Halid,Jorris’i ele geçirmeyi başarır.
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2019
Abdülhamid, Tahsin Paşa’nın kaçtığını öğrenince yıkılır. Jön Türkler, Ermeni çetelerinin desteğini almak için zindandaki Avenis’i kurtarmaya çalışmaktadır. Halil Halid,Jorris’i ele geçirmeyi başarır.
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2019
Abdülhamid’in sonunda sabrı taşar ve Fuat’ın cezasını keser. Halil Halid ve adamları Payitaht’ı Jorris’in dağıttığı eroinden temizlemek için uğraşmaktadır.
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2019
Ermeni çetelerinin desteğini alamayan Sabahattin, yeni planını devreye sokmak için Payitaht’a gelir. Halil Halid, Payitaht’ı Joris’in zulmünden korumaya uğraşırken adamları Joris’in tuzağına düşer.
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2019
Abdülhamid’e suikast tertip ediliyor. Sabahattin Abdülhamid’i alt ettiğini düşünürken, Abdülhamid büyük bir tertip yapmaktadır. Halil Halid ise Cezzar’ı kurtarır.
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2019
Yapılan saldırılar Abdülhamid’i ve devleti zor duruma sokar. Abdülhamid’in aldığı önlemler sadece zaman kazandırır. Meseleyi çözecek netice Abdülhamid’in kazandığı bir gönül sayesinde alınacaktır.
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2019
Abdülhamid’in sabrı taşmış ve Fuat hainine hak ettiği cezayı kesmiştir. Şimdi karşısında düşmanlıklarını ona açıkça ilan eden Rothshild ve Sabahattin vardır.
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2019
Abdülhamid eski vekilleri yakalamayı başarmış, Rothshild’in tertibini çökertmiştir. Rothshild vakit kazanmak için Paris’te yapılacak kongreyi ertelemek ister.
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 01 Mart 2019
Abdülhamid’i öldürmek üzere, sarayı ve Payitaht’ı bombalamaya gelen İngiliz gemileri şehre yaklaşmaktadırlar. Rothschild, Abdülhamid’deki belgeleri almak için İngiliz gemilerini durdurmak zorundadır.
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 08 Mart 2019
Abdülhamid, kurduğu dahiyane oyunla Rothshild’i çaresiz bırakır. Rothshild, Abdülhamid’in elindeki belgeleri almak için kaçırılan eski vekilleri bulmak zorundadır. Vicinio, Sander’i rehin almıştır.
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 15 Mart 2019
Abdülhamid, Payitaht’ı bombalamaya gelen İngiliz gemilerini geri göndermeyi başarır ama Sabahattin, Rothschild ve diğer muhalifler yenilgiyi kabullenmez.
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 22 Mart 2019
Abdülhamid etrafındaki hainlerin maskesini bir bir indirmektedir. Vembery kurtuluş ümidi olmaksızın zindana atılır. Rothschild son çare olarak Sabahattin’i görür.