Pup Academy

1. Sezon

Sokak Köpeğinin İlk Günü
Bölüm 1
/Sokak Köpeğinin İlk Günü
Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2019
Bilge D.O.G.nin köpeklerden oluşan yeni bir grubu sınıfa getirmesiyle dersler resmen başlar. Küçük bir çocuk olan Morgan, akademiden haberdar olur.
"İnsanınızı Anlatın" Günü
Bölüm 2
/"İnsanınızı Anlatın" Günü
Yayın Tarihi: 02 Eylül 2019
Köpekler sahipleriyle ilgili öyküler paylaşırken Spark sahipsiz olduğu için zorlanır. Spark, profesörlerini ve arkadaşlarını etkilemek için bir sahip uydurabilecek midir?
Oopsie!
Bölüm 3
/Oopsie!
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2019
Sürpriz bir konuk onu okula kadar takip edip kurallara meydan okuyunca Corazon zor bir gün geçirir. Morgan ise bazı yeni cihazları dener.
Yemek Yapmak Zordur
Bölüm 4
/Yemek Yapmak Zordur
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2019
Okuldaki sorumluluklarının yanı sıra akademiye de destek vermesi istenen Morgan'ın programı karman çorman olur. Yavru köpeklere habersiz sınav yapılır. Kaos başlasın!
Dude Benim Amcam
Bölüm 5
/Dude Benim Amcam
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2019
Corazon, âşık olduğu Pom Pom'u etkilemek için yalan söylediğinde kendini zor bir durumda bulur. Pup Academy Yetenek Yarışması öncesinde yalanını itiraf edecek midir?
Spark Uzaklaşıyor
Bölüm 6
/Spark Uzaklaşıyor
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2019
Wolfehead'de yeni bir gün başlarken Spark, Kral ile karşılaşır. Akademide yavru köpekler bebekçe hakkında bilgi alır ve insanların bunu neden sevdiğini anlamaya çalışır.
Izzy'nin Belgeseli
Bölüm 7
/Izzy'nin Belgeseli
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2019
Izzy, Corazon'un günlük rutininden şüphelenmeye başlar. Charlie, D.O.G.yi bir günlük bir geziye çıkarınca Morgan, uzun bir sorumluluk listesiyle baş başa kalır.
Kedi Akademisi
Bölüm 8
/Kedi Akademisi
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2019
Kusursuz bir rekabete hazır mısınız? Vızıltı, Corazon, Spark ve diğer yavru köpekler, doğal düşmanları kedilerle birlikte yaşamayı öğrenir.
Vahşi Orman
Bölüm 9
/Vahşi Orman
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2019
Yavru köpekler akademi genelinde yapılan eşya avı için gruplara bölünür. Ancak Morgan ve Spark yoldan ayrılınca işler ürpertici bir hâl alır.
Sır Açığa Çıkıyor
Bölüm 10
/Sır Açığa Çıkıyor
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2019
Corazon tuhaf bir aksesuarla uğraşırken Morgan ve Izzy, Pup Academy'nin muhteşem geleceğini tehlikeye atan büyük bir hata yapar.
Yedek
Bölüm 11
/Yedek
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2019
Morgan hastalanıp evde kalınca onun yerine geçen kişi maceralı bir gün geçirir. Yavru köpekler ise yaratıcı şakalarla gülüp eğlenir.