Bir virüs salgınının küresel kıyamete yol açmasından yıllar sonra, Jade Wesker bir yandan hayatta kalmak için savaşırken bir yandan da olayın sorumlularının peşine düşer.
New Raccoon City'ye Hoş Geldiniz
Bölüm 1
/New Raccoon City'ye Hoş Geldiniz
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2022
Araştırma görevindeyken Jade, bir yağmacılar çetesiyle karşılaşır. Yıllar önceki Jade ve Billie, Yeni Racoon Şehri'nde yeni bir başlangıç yapmaya çalışırlar.
Şeytanla Anlaşma
Bölüm 2
/Şeytanla Anlaşma
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2022
Jade, Umbrella'dan kurtulmak için beklenmedik birinden yardım ister. Albert kızlarını korumaya çalışırken, Billie tedirgin edici semptomlar göstermeye başlar.
Işık
Bölüm 3
/Işık
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2022
Jade, hayatta kalan bir grubun Chunnel'e girmesine yardım eder, ancak vahşet onları beklemektedir. Albert, Umbrella'yı Neşe'nin korkunç yan etkileri konusunda uyarır.
Dönüm Noktası
Bölüm 4
/Dönüm Noktası
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2022
Jade ve Baxter'in kaderi, Kardeşliğin çılgın liderinin insafına kalmıştır. Bu sırada genç Jade ve Billie, babaları hakkında üzücü haberler alır.
Amatör Videolar
Bölüm 5
/Amatör Videolar
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2022
Simon'ın teknik yardımlarıyla, Jade ve Billie babalarının bilgisayarına girerler ve burada buldukları tüyler ürpertici bir mesajda kâbus gibi bir şey keşfederler.
Birinin Küçük Kızı
Bölüm 6
/Birinin Küçük Kızı
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2022
Şoke edici bir buluşmanın ardından Jade, ailesine geri dönmenin yolunu bulur. Daha sonra, Amrita ile birlikte her şeyi değiştirebilecek bir şey keşfederler.
Parazit
Bölüm 7
/Parazit
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2022
Yıkıcı bir kayıpla sarsılan Jade, bir sonraki hamlesini planlar. Yıllar önceki Jade ve Billie ise babalarıyla ilgili bilmedikleri çok şey olduğunu öğrenirler.