Sherlock
Arthur Conan Doyle'un ünlü eserinden uyarlanan yapımda, kahramanlarımız Sherlock Holmes ve Dr. John Watson günümüz Londra'sında sıradışı cinayetleri çözmeye çalışıyorlar. Huysuz Sherlock ile insancıl John, maceradan maceraya atılırken, izleyici kendisini aksiyondan komediye uzanan bir koşuşturmacanın içinde buluyor.
Pembe Üzerine Bir Çalışma
Bölüm 1
/Pembe Üzerine Bir Çalışma
Yayın Tarihi: 25 Temmuz 2010
Pembe giysili kadının intiharı, görünürde birbiriyle alakasız bir dizi intiharın dördüncüsüdür, fakat Sherlock Holmes ölümlerin aslında cinayet olduğunu ortaya çıkarır.
Kör Bankacı
Bölüm 2
/Kör Bankacı
Yayın Tarihi: 01 Ağustos 2010
Watson'ın yeni yaşamı ev arkadaşı Sherlock Holmes sayesinde hiç bir zaman sıradan değildir; hatta Sherlock'un bankaya yapacağı sıra dışı ziyaret doktoru tetikte tutar.
Belgravia'da Bir Skandal
Bölüm 1
/Belgravia'da Bir Skandal
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2012
Bir kraliyet skandalı, Sherlock'u zor bir fikir düellosunun ortasında bırakır.
Baskerville'in Köpekleri
Bölüm 2
/Baskerville'in Köpekleri
Yayın Tarihi: 08 Ocak 2012
Sherlock, cehennemden gelen bir av köpeğinin gizemini ortaya çıkarmak için Dartmoor'a gider.
Boş Tabut
Bölüm 1
/Boş Tabut
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2014
Sherlock'un "ölümü" üzerinden iki yıl geçmiş, Watson hayatına devam etmiştir. Fakat Londra'ya bir terör saldırısı tehdidi olunca, Sherlock geri dönmeye karar verir.
Üçlerin İmzası
Bölüm 2
/Üçlerin İmzası
Yayın Tarihi: 05 Ocak 2014
Ölümcül bir tehlike Watson'ın düğün törenine gizlice yaklaşırken, Sherlock hayatının en zor görevi ile yüzleşir: Sağdıç konuşması!
Altı Thatcher
Bölüm 1
/Altı Thatcher
Yayın Tarihi: 01 Ocak 2017
Scotland Yard, kabineden bir bakanın oğlunun ve eski başbakan Margaret Thatcher'ın parçalanmış heykellerinin karıştığı ilginç bir vaka ile Sherlock'a gelir.
Yalancı Dedektif
Bölüm 2
/Yalancı Dedektif
Yayın Tarihi: 08 Ocak 2017
Watson şoke edici bir trajediyle boğuşur. Bu sırada Sherlock bugüne kadarki en kurnaz düşmanı olan, karanlık bir sırra sahip zengin bir hayırsever ile karşılaşır.