Japonya'da 1600 yılında geçen hikayede Lord Yoshii Toranaga, yakınlardaki bir balıkçı köyünde gizemli bir Avrupa gemisi karaya oturduğunda, Naipler Konseyi'ndeki düşmanları ona karşı birleştiği için hayatı uğruna savaşmaktadır.
Anjin
Bölüm 1
/Anjin
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2024
Barbar bir geminin fakir bir balıkçı köyünde kıyıya vurmasının ardından Japonya'da kaderler birleşiyor. Bu arada Osaka'da Lord Toranaga, kendisini düşmanları tarafından mağlup edilmiş halde bulur.
İki Efendinin Hizmetkarları
Bölüm 2
/İki Efendinin Hizmetkarları
Yayın Tarihi: 27 Şubat 2024
Blackthorne'un Osaka'ya gelişi bir rekabet ortamını harekete geçirir. Mariko, Lord Toranaga'nın gözetimindeki barbar adına tercüme yapmak zorunda kaldığında davası ve inancı arasında sıkışıp kalır.
Yarın Yarındır
Bölüm 3
/Yarın Yarındır
Yayın Tarihi: 05 Mart 2024
Blackthorne küstah bir suikast girişiminden sağ kurtulduktan sonra Toranaga, müttefiklerini Osaka'dan çıkarması gerektiğini, aksi takdirde kesin bir yenilgiyi göze alması gerektiğini fark eder.
Sekiz Katlı Çit
Bölüm 4
/Sekiz Katlı Çit
Yayın Tarihi: 12 Mart 2024
Blackthorne ve Mariko, Toranaga'nın silah alayına savaş için eğitim verirken yeni ittifaklarını test ediyor. Eski bir arkadaşı köye geldiğinde Yabushige, Ishido'ya verdiği geçmiş sözlerden vazgeçmek zorunda kalır.
Yumruk olarak evcilleşmek
Bölüm 5
/Yumruk olarak evcilleşmek
Yayın Tarihi: 19 Mart 2024
Blackthorne ve Mariko, ikisinin de ölmesine yol açabilecek sırrı saklamakta zorlanır. Yabushige, niyetini Lord Toranaga'ya açıklayan casusu arar.
Söğüt Dünyasının Leydileri
Bölüm 6
/Söğüt Dünyasının Leydileri
Yayın Tarihi: 26 Mart 2024
Leydi Ochiba, Vekillerin Toranaga'ya karşı kampanyasını hızlandırmak için Osaka'ya döner. Ajiro'da Toranaga, Mariko'nun davasına olan bağlılığını sınar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2024
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2024
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2024
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2024