Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı korkunç saldırı sonrası, vatanın dört bir yanından özel yeteneklere sahip on iki kahraman Özel Kuvvet Askeri görevlendirilir. Amaçları, ülkemize bela olmaya çalışan bu yeni ve çok tehlikeli terör örgütünün liderini bulup yok etmek ve örgütün kökünü kurutmaktır. “Namlumuz namusumuz, Vatan cennetimizdir” diyerek yola çıkan cesaret dolu on iki can; birbirlerine hem kardeş, hem vatan, hem de siper olacaktır. Bu yolda karşılarına çıkan aşklarını kalplerine, özlemlerini ise toprağa gömeceklerdir. Atalarını, analarını ve yüreklerini ısıtan kim varsa yanlarında taşıyıp savaşacaklardır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2017
İstanbul’da yaşanan büyük bir terör saldırısı sonucu onlarca insanın hayatını kaybetmesi ve bu facianın ülkede büyük bir infiale yol açması ile Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu’nun hayatı da bir yeni bir akışa sürüklenir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2017
Terör örgütünün lideri Çolak’ın uluslararası bir silah tüccarıyla yapacağı füze alışverişinin istihbaratı gelir. Çolak, büyük bir eylem hazırlığı içerisindedir. Yavuz önderliğinde, yeni kurulan özel tim bunu engellemek için mücadeleye başlar. Doktor Bahar ise oradaki köy halkının yaşam koşullarıyla yüzleşir. Yavuz komutasında düzenlenen operasyonun sonucunda herkesi bekleyen büyük bir sürpriz olacaktır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2017
Düşen helikopterden sağ kurtulan Erdem Yarbay, uluslararası silah tüccarının peşinden bir mağaraya sığınır. Sığındıkları mağarada onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Köyde gerçekleşecek bir düğünün hazırlıkları başlar. Yavuz, bu düğünün masum olmadığı yönünde şüphelere sahiptir. Acaba Yavuz şüphelerinde haklı çıkacak mıdır?
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2017
Düğünde yaşanan katliam bütün Türkiye’de şok etkisi yaratır. Düğün sırasında verdiği kritik karar, Yavuz’un başının belaya girmesine sebep olur. Katliamla ilgili çekilen görüntüler çarpıtılarak medyaya servis edilir. Türk askeri zor durumda kalır. Röportaj hayaliyle Çolak’ın yanına giden Eylem, başını nasıl bir tehlikeye soktuğunun farkında değildir. Yavuz ve arkadaşları, bu cani saldırının karşılığını vermek için hızla harekete geçerler. Tim, Çolak’ı köşeye sıkıştırmak üzeredir.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 01 Mayıs 2017
Çolak’ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar. Aşmaları gereken engel, hem masum bir çocuğun hem de Keşanlı’nın hayatına mal olabilecek derecede ciddidir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 08 Mayıs 2017
Yavuz, hem Hafız’ı kurtarmak hem de Çolak’ı elinde tutmak için cesur bir karar verir. Ancak Çolak’ın da aklında büyük bir infial yaratacak sinsi bir plan vardır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 15 Mayıs 2017
Çolak kaçmak için aradığı fırsatı bulurken, Yavuz son sürat olay yerine doğru yola çıkar. Üstelik büyük bir tuzağa doğru gittiğinden habersizdir.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 22 Mayıs 2017
Çolak, Karabayır’da sonuçları felaket olabilecek biyolojik bir bomba patlatmak için harekete geçer. Öncelikli hedefi Aydan’ı ve tüpleri ele geçirmektir.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 29 Mayıs 2017
Keşanlı, Çaylak ve Karabatak çarpışma sonrasında Yavuz’un kaza yaptığı yere gelince Yavuz’un olay yerini terk ettiği bilgisini alırlar. Yavuz ortalarda yoktur.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 05 Haziran 2017
Erdem, Yavuz'un son isteğini yerine getirir. İnsansız Hava Aracı'nı, Yavuz'un bulunduğu yeri patlatması için yönlendirir. Ancak Çolak'ın hiç umulmadık başka bir planı vardır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 12 Haziran 2017
Kurtdereli’nin şehit olmasından sonra bütün Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları büyük bir temizlik harekatına başlarlar. Yavuz ve timi köşe bucak Çolak’ı kovalamaya başlar.
Vatan Çağırırsa
Bölüm 1
/Vatan Çağırırsa
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2017
İnzivaya çekilmiş olan Yavuz, Çolak’ın avukatından gelen bir haberle harekete geçer. Tim’in de Yavuz’a katılmasıyla birlikte kendilerini büyük bir terör eyleminin ortasında bulurlar.
Mazlumların Yanında
Bölüm 2
/Mazlumların Yanında
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2017
Teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenler. Hazırlıksız yakalanan Tim zor anlar yaşar. Tayini çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm hiç beklenmedik birinden gelir.
Dalgakıran
Bölüm 3
/Dalgakıran
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2017
Türkmen köyündeki halkı koruma görevi alan Tim ile köyü almak isteyen teröristler arasında yoğun ve tehlikeli bir çatışma başlar. Uzun süren mücadelenin sonunda Tim’i kötü bir sürpriz beklemektedir.
Büyük Sır
Bölüm 4
/Büyük Sır
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2017
Suikasta uğrayan Yavuz bu zor durumdan sağ çıkmak için mücadele ederken Karabatak ve Çaylak’ın oynadıkları oyunu anlayan Sarah füzeleri geri almak için Karabayır’a gelmiştir.
Önce Vatan
Bölüm 5
/Önce Vatan
Yayın Tarihi: 16 Ekim 2017
Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak, terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır.
İntikam Yemini
Bölüm 6
/İntikam Yemini
Yayın Tarihi: 23 Ekim 2017
Yavuz, Büyük Bey’i kendisinin öldürdüğünü Bahar’a itiraf edecektir ama son anda kararını değiştirmek zorunda kalır. Kendini ispatlaması için Agâh'a verilen görev Tim ve Sancar’ı karşı karşıya getirir.
Sonsuz Mücadele
Bölüm 7
/Sonsuz Mücadele
Yayın Tarihi: 30 Ekim 2017
Korhan Paşa’nın konvoyuna yapılan hain saldırının ardından intikam yemini eden Tim, Sancar’ı ele geçirmek üzere yola çıkar. Zorlu operasyonun ardından Agâh’a bir adım daha yaklaşırlar.
Sarıkamış Şehitlerine
Bölüm 8
/Sarıkamış Şehitlerine
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2017
Yavuz, yanı başındaki Agâh tehlikesinden habersizce robot resmin olduğu dosyayı istihbarata ulaştırmak ister ancak Sancar’ı kurtarmaya gelen teröristler işleri değiştirecektir.
Acı
Bölüm 9
/Acı
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2017
Çolak’ın giderek kontrolsüz bir hale gelmesi Agah için sorun olmaya başlamıştır. Nihai bir çözüm amacıyla Çolak’ı ziyaret eder ancak bu kez ipler Agah’ın elinde değildir.
Biz Yere Düşersek, Bir Avuç Toprak Alıp Kalkarız...
Bölüm 10
/Biz Yere Düşersek, Bir Avuç Toprak Alıp Kalkarız...
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2017
Tim hemen Ahmet Kartal’ı kaçıran teröristin peşine düşer. Hafız da bütün öfkesiyle onların arkasından gider ama karşılaştığı tehdit Tim’i zor durumda bırakacaktır.
Hainlerin Peşinde
Bölüm 11
/Hainlerin Peşinde
Yayın Tarihi: 27 Kasım 2017
Tim, sınır ötesinde büyük bir operasyon için hazırlıklara başlarken büyük planın en önemli iki ismi Agâh ve Çolak sözde yeni devletin yol haritasını çıkarmak üzere yabancı güçlerle bir araya gelir.
Son Kale
Bölüm 12
/Son Kale
Yayın Tarihi: 04 Aralık 2017
Agâh’ı yakalamayı başaran Tim’in bir sonraki hedefi onu güvenli bir şekilde Türkiye’ye getirmektir. Ortadoğu’nun en tehlikeli bölgelerinden birinde Tim için zorlu bir yolculuk başlar.
Tek Yürek
Bölüm 13
/Tek Yürek
Yayın Tarihi: 11 Aralık 2017
Karabatak’ın ulaştırdığı istihbarat ile birlikte yola çıkan Tim kendini beklemediği bir yerde bulur. Operasyonu tamamlamak için içlerinden biri kendini feda etmek zorundadır.
Yer Gök Vatan
Bölüm 14
/Yer Gök Vatan
Yayın Tarihi: 18 Aralık 2017
Teröristlerin pususuna düşen Tim buradan kurtulmanın yolunu ararken Yavuz ise Agâh’ı hiç beklemediği bir halde bulur. Tim ve Yavuz için tehlike henüz geçmemiştir.
Hesap Günü
Bölüm 15
/Hesap Günü
Yayın Tarihi: 25 Aralık 2017
Yücel Ertürk’ü kurtarmak için yola çıkan Yavuz ve Tim, Çolak’ın yarattığı tehdidi önlemek için zamana karşı mücadele verecektir. Yavuz ise operasyonunun sonunda beklemediği bir gerçekle yüzleşecektir.
Baba
Bölüm 16
/Baba
Yayın Tarihi: 08 Ocak 2018
Agah’ın babası olduğunu öğrenen Yavuz yaşadığı şoku atlatamadan, bunun görevinden uzaklaştırılmasına sebep olduğunu öğrenir. Ancak şehit olarak çıkaracağını düşündüğü üniformasından uzak kalmıştır.
Ateş Altında
Bölüm 17
/Ateş Altında
Yayın Tarihi: 15 Ocak 2018
Yavuz hakkında yürütülen soruşturma sonucu daha büyük bir sarsıntı yaşar. Agah’ın babası olması sadece onun değil arkadaşlarının da hayatını etkileyecektir. Timin dağılıp dağılmaması Yavuz’a bağlıdır.
Yeni Başlangıç
Bölüm 18
/Yeni Başlangıç
Yayın Tarihi: 22 Ocak 2018
Karabayır’a dönen Yavuz artık asker değildir. Agah’ın ölümü ve Yavuz’un tek başına giriştiği bu eylem askerliğinin de sonu olur. Ama bu durum, Yavuz için yeni bir başlangıç olacaktır.
Teröre Af Yok
Bölüm 19
/Teröre Af Yok
Yayın Tarihi: 29 Ocak 2018
Yavuz öğrendikleriyle yüzleşirken, babası Hamit Karasu (Agah) onun göreve geri dönmesi için engelleri ortadan kaldırmıştır. Bu arada Hafız, Şükran tarafından hain bir tuzağın içine çekilmek üzeredir.
Pusu
Bölüm 20
/Pusu
Yayın Tarihi: 05 Şubat 2018
Tim, Çolak’ın yardımcısını ele geçirmiştir. Çolak, büyükelçinin bütün itirazlarına rağmen Yavuz’la yardımcısını takas etmeye karar verir. Bu arada Tim Eylem’den gelen istihbaratı değerlendirmeye alır.
Acımak Yok
Bölüm 21
/Acımak Yok
Yayın Tarihi: 12 Şubat 2018
Uyuşturucu operasyonunda büyük bir tehlikeyle karşı karşıya olan timi operasyon sonunda kritik bir görev beklemektedir. Çolak’ın kurduğu tuzağı bertaraf etmek çok kolay olmayacaktır.
Kapan
Bölüm 22
/Kapan
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2018
Dört bir yanı teröristler tarafından sarılan Tim köşeye sıkışmıştır. Amansız bir mücadelenin tam ortasındayken Agah'ın sürpriz planı bütün dengeleri değiştirir.
Aslan Uyandı...
Bölüm 23
/Aslan Uyandı...
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2018
Çaylak ve Nazlı ölümün eşiğindedir. Tim bu iki zorlu görevden başarıyla çıkmak için canla başla mücadele eder. Çolak ise büyük bir oyun oynayarak Agah’ı karşısına alır. Ama Agah’ın B planı vardır.
Dönüm Noktası
Bölüm 24
/Dönüm Noktası
Yayın Tarihi: 05 Mart 2018
Yolun sonuna geldiğini anlayan Çolak, gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah ve Yavuz’u öldürmek için kanlı bir plan yapar. Ancak Tim bu planı bozmaya yemin eder.
Oyunun Ustası
Bölüm 25
/Oyunun Ustası
Yayın Tarihi: 12 Mart 2018
Avcı ve Eylem düştükleri pusuyla baş etmeye çalışsalar da Selim’in kurduğu tuzak ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır.
Masumiyet Pasajı
Bölüm 26
/Masumiyet Pasajı
Yayın Tarihi: 19 Mart 2018
Agah, Çolak’ın sorgusundan aldığı istihbaratla sınır dışında bir ziyarete gider.
Kirli Oyun
Bölüm 27
/Kirli Oyun
Yayın Tarihi: 26 Mart 2018
Derman, Medusa planını bir adım daha öteye taşıyacak bilgiye sahiptir. Bu bilgi, birçok masumu canından edecek bir saldırının fitilini ateşler.
Ali Haydar
Bölüm 28
/Ali Haydar
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2018
Biyolojik silahın patlamasıyla tam bir dehşetin ortasında kalan Tim, çaresiz ve öfkelidir. Fakat daha büyük bir tehlike Selim’in ele geçirdiği silahtır. Tim bu silahı Selim’den almak ve ölen masumların intikamı için nefeslerin tutulduğu zorlu bir operasyona çıkacaktır.
Bize Emanet
Bölüm 29
/Bize Emanet
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2018
Ali Haydar’ı sonsuz yolculuğuna uğurlayan Tim’in artık tek bir gayesi vardır; Ali Haydar’ın kanını yerde bırakmayıp, katillerinden hesap sormak… Sınır ötesinde güvenliği sağlanan bölgelerdeki sivil halka yardım göndermek isteyen Türk Kızılayı’yla birlikte Bahar, Güler, Su ve Nazlı’da yola çıkar. Bu durumdan haberdar olan ataşe, Derman’ı konvoyu durdurması için görevlendirir.
Tuzak
Bölüm 30
/Tuzak
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2018
Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.
Medusa: İlk Adım
Bölüm 31
/Medusa: İlk Adım
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2018
Yaralı halde teröristlerin hedefinde olan Yavuz, Bahar’ın da yardımıyla tehlikeyi savuşturmayı başarır. Ama teröristlerin takibinden kurtulmak için sığındıkları ormanda yollarını kaybederler. Yavuz ve Bahar, Tim gelene kadar yalnız başlarına gece boyunca mücadeleye devam edeceklerdir.
Vatan Sevdam
Bölüm 32
/Vatan Sevdam
Yayın Tarihi: 30 Nisan 2018
Derman’ın yapacağı eylem Yavuz’u hayati bir karar vermek zorunda bırakır. Karabatak ise gece çıktığı görevde hiç ummadığı sürprizlerle karşılaşır.
Maskelerin Ardında
Bölüm 33
/Maskelerin Ardında
Yayın Tarihi: 07 Mayıs 2018
Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başlamıştır.
Ya Yaşarsın, Ya Ölürsün!
Bölüm 34
/Ya Yaşarsın, Ya Ölürsün!
Yayın Tarihi: 14 Mayıs 2018
Bahar’la birlikte tehlikelerle dolu sürpriz bir gece geçiren Yavuz, babası Agah’ın ondan istediklerini yerine getirmek için harekete geçer. Avcı’nın hayatının tehlikede olduğu haberi gelir gelmez, Yavuz yönetimindeki Tim yola çıkarak Eylem, Avcı ve Karabatak’ı düştükleri tehlikeli durumdan çıkarmak için büyük bir mücadeleye girişir.
Operasyon: Asmalar
Bölüm 35
/Operasyon: Asmalar
Yayın Tarihi: 21 Mayıs 2018
Asmalar Operasyonu’nda sıkışıp kalan Tim için zorlu bir mücadele başlar. Bu mücadele hem yapılacak büyük terör eylemine dair delilleri bulmak, hem de Medusa’nın kalbini yerle bir ederek sağ salim eve dönmek içindir. Fakat Derman ve Ataşe, Asmalar’ı akla hayale gelmedik tuzaklarla donatmışlardır.
Karada, Havada ve Denizde
Bölüm 36
/Karada, Havada ve Denizde
Yayın Tarihi: 28 Mayıs 2018
Yavuz Ataşe’yi konuşturmak için askerlik hayatının bitmesini göze alarak planını devreye sokar.
Hayatımın Baharı
Bölüm 37
/Hayatımın Baharı
Yayın Tarihi: 04 Haziran 2018
Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saati vardır.
Yalnız Kurt Dönüyor
Bölüm 1
/Yalnız Kurt Dönüyor
Yayın Tarihi: 17 Eylül 2018
Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un yaşadığı acılar hala dinmemiştir.
Namlunun Ucunda
Bölüm 2
/Namlunun Ucunda
Yayın Tarihi: 24 Eylül 2018
Yoluna Yalnız Kurt olarak devam eden Yavuz artık timdeki arkadaşlarından ve üniformasından ayrıdır. Fakat yeni kurulan Özel Yetkili Birim için Tim, Erdem ve Derya Yavuz’a ihtiyaçları olduğunu düşünmektedirler. Onu bu kararından vazgeçirmek için ikna etmeye çalışan Derya, Yavuz’a yapılan bir saldırının ortasında kalır.
Kara Liste
Bölüm 3
/Kara Liste
Yayın Tarihi: 01 Ekim 2018
Savcı Derya’ya yapılan saldırıyı önlemek isterken yaralanan Yavuz hastanede tedavi altına alınırken, Dragan en yakın adamlarından biri olan İvan’ı hapishaneden kaçırmak için harekete geçer. Dragan’ın, İvan’ın yeteneklerinden faydalanarak hazırladığı asıl plan Milli Güvenlik Protolü’nü ele geçirmek üzere yapılmış bir sızma projesidir.
Bıçak Sırtı
Bölüm 4
/Bıçak Sırtı
Yayın Tarihi: 08 Ekim 2018
Yavuz’un elinden kurtulan Dragan, İvan’ın yarattığı programla güvenlik sistemlerine sızmayı başarmış ve Milli Güvenlik Protokolü hakkında çok önemli bilgilere ulaşmıştır.
Ateş Hattı
Bölüm 5
/Ateş Hattı
Yayın Tarihi: 15 Ekim 2018
Dragan, Yavuz’u can evinden vurmak için yeni bir plan yapıyor.
Takas
Bölüm 6
/Takas
Yayın Tarihi: 22 Ekim 2018
Yeni Hikaye
Bölüm 7
/Yeni Hikaye
Yayın Tarihi: 29 Ekim 2018
Ölümün Pençesinde
Bölüm 8
/Ölümün Pençesinde
Yayın Tarihi: 05 Kasım 2018
Kıskaç
Bölüm 9
/Kıskaç
Yayın Tarihi: 12 Kasım 2018
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 19 Kasım 2018
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 26 Kasım 2018
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 03 Aralık 2018
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 10 Aralık 2018
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 17 Aralık 2018
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 24 Aralık 2018
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 21 Ocak 2019
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 28 Ocak 2019
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 04 Şubat 2019
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 11 Şubat 2019
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 18 Şubat 2019
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 25 Şubat 2019
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 04 Mart 2019
Bölüm 23
Yayın Tarihi: 11 Mart 2019
Bölüm 24
Yayın Tarihi: 18 Mart 2019
Bölüm 25
Yayın Tarihi: 25 Mart 2019
Bölüm 26
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2019
Bölüm 27
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2019
Bölüm 28
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2019
Bölüm 29
Yayın Tarihi: 22 Nisan 2019
Bölüm 30
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2019
Bölüm 31
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2019
Bölüm 32
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2019
Bölüm 33
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2019