The Act
Gerçek bir hikâye üzerine çekilen dizi, kızına karşı epey düşkün olarak tanınan bir annenin evinde ölü bulunması, olayın akabinde kanser ve çeşitli beyin hastalıkları bulunan 23 yaşındaki kızı Gypsy Rose’un ortak Facebook hesaplarından “Sürtük geberdi” yazan bir paylaşımda bulunması nedeniyle olayların derinine inilmesi ile başlıyor ve şoke edici gerçekler açığa çıkıyor.
1. Bölüm: La Maison du Bon Reve
Bölüm 1
/1. Bölüm: La Maison du Bon Reve
Yayın Tarihi: 20 Mart 2019
Tatlı mı tatlı bir kız olan Gypsy Rose ve ona epey düşkün olan annesi Dee Dee, yeni bir mahalleye taşınır. Gypsy, pek çok hastalığının getirdiği engelden dolayı kendini yalnız hisseder ve arkadaş edinmeye heveslidir. Ancak yeni komşuları oldukça meraklıdır ve Dee Dee ve Gypsy'nin saklanacak sırları vardır.
2. Bölüm: Dişler
Bölüm 2
/2. Bölüm: Dişler
Yayın Tarihi: 20 Mart 2019
Gypsy "Yılın Çocuğu Ödülü" nü alır, ancak şüpheci bir doktorun dikkatini çeken acil bir diş problemi, Dee Dee'nin sırlarını açığa çıkarabilir.
3. Bölüm: İki Wolverine
Bölüm 3
/3. Bölüm: İki Wolverine
Yayın Tarihi: 27 Mart 2019
Dee Dee, Gypsy'i kostümlü bir organizasyon için giydirir. Burada Gypsy, annesi ile kurduğu sığ ilişkisini tehlikeli bir şekilde karmaşıklaştırabilecek çekici erkekleri cezbedecek ve annesinin yalanlarını sorgulamaya başlayacaktır.
4. Bölüm: İçeride Kal
Bölüm 4
/4. Bölüm: İçeride Kal
Yayın Tarihi: 03 Nisan 2019
Gypsy Rose büyürken Dee Dee, onu kontrol altında tutmak için yeni yasal önlemler almak zorunda kalır. Gypsy büyürken, cinsel bir farkındalık yaşamak için de daha ileri gitmekten çekinmeyecektir.
5. Bölüm: B Planı
Bölüm 5
/5. Bölüm: B Planı
Yayın Tarihi: 10 Nisan 2019
Gypsy ve Nick, yüz yüze buluşma ve ilişkileri için Dee Dee'nin rızasını kazanmayı umma planları yapar, ancak planları feci bir şekilde ters gittiğinde, birlikte olabilmek için uç bir seçim yapmaya zorlanırlar.
6. Bölüm: Yepyeni Bir Dünya
Bölüm 6
/6. Bölüm: Yepyeni Bir Dünya
Yayın Tarihi: 17 Nisan 2019
Gypsy ve Nick kaçarken, genç Dee Dee'yle ilgili flashbackler, annesiyle yaşadığı travmanın Gypsy ile çatışmak için onu nasıl hazırladığını ortaya döker.
7. Bölüm: Bonnie ve Clyde
Bölüm 7
/7. Bölüm: Bonnie ve Clyde
Yayın Tarihi: 24 Nisan 2019
Gypsy, Wisconsin'de Nick'le birlikte yeni bir hayata başlamak için heyecanlıdır, ancak yeni hayatları onun hayal ettiği gibi "sonsuza kadar mutlu yaşadılar" şeklinde ilerlemez ve geçmişteki ihlallerinin peşine takılabileceğini fark ettiğinde kaygısı daha da artar.