Günümüzden 200 yıl sonrası... Deneyimli dedektif Miller, oldukça zengin bir ailenin kayıp kızını bulmak için bir uzay gemisi kaptanıyla işbirliği yapar. Olayı araştırdıkça kahramanlarımız, insanlık tarihinin en büyük komplolarından biri ile karşı karşıya olduklarını fark ederler.
Dulcinea
Bölüm 1
/Dulcinea
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2015
Asteroit Kuşağı'nda, Satürn yakınlarında, James Holden ve kargo gemisi Canterbury'nin mürettebatı Ceres İstasyonu'na giderlerken, metruk hâldeki gemi Scopuli'dan gelen gizemli bir yardım çağrısını araştırırlar.
Th Big Empty
Bölüm 2
/Th Big Empty
Yayın Tarihi: 15 Aralık 2015
Holden ve mürettebat ağır hasar alan mekik Knight'ta hayatta kalma savaşı vermektedir. Ceres İstastonu'nda ise Miller, Julie Mao'nun, Asteroit Kuşağı sömürgelerinin hakları için mücadele eden aşırılık yanlısı grup Dış Gezegenler Birliği'yle bağlarını keşfettiğinde, onu bulmanın sandığından daha zor olacağını anlar.
Remember the Cant
Bölüm 3
/Remember the Cant
Yayın Tarihi: 22 Aralık 2015
Holden ve mürettebat, Mars'ın amiral gemisi Donnager'da tutuklanıp sorgulanır. Çok geçmeden de birbirlerine düşerler.
CQB
Bölüm 4
/CQB
Yayın Tarihi: 29 Aralık 2015
Holden ve mürettebat, gizemli savaş gemilerinin Donnager'a saldırıp borda ettiği ümitsiz bir çatışmanın ortasında kalırlar.
Back to the Butcher
Bölüm 5
/Back to the Butcher
Yayın Tarihi: 05 Ocak 2016
Holden ve mürettebat, Tycho İstasyonu'nda beklenmedik bir müttefikle anlaşma yapar.
Rock Bottom
Bölüm 6
/Rock Bottom
Yayın Tarihi: 12 Ocak 2016
Miller, gizli bir veri küpünde bazı şeylere açıklık getiren bilgiler bulur.
Windmills
Bölüm 7
/Windmills
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2016
Holden ve mürettebat, Rocinante'de yalnız olmadıklarını fark ederler ve kendilerini Marslı bahriyelilerin ablukası altında bulurlar.
Salvage
Bölüm 8
/Salvage
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2016
Rocinante'nin mürettebatı, insanlığın varlığına son verebilecek bir sırrı saklayan metruk bir gemi bulur.
Critical Mass
Bölüm 9
/Critical Mass
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2016
Miller, Holden ve mürettebat, Eros'tan kaçmaya çalışır ama bütün istasyon tecrit altına alındığından sıkışıp kalırlar.
Safe
Bölüm 1
/Safe
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2017
Miller, Holden ve Rocinante mürettebatı, Eros'tan kıl payı kurtulmalarının sonuçlarına katlanıyorlar. Dünya ve Mars arasında, "Küba Füze Krizi" benzeri bir kriz çıktığında, Topçu Bahriye Çavuşu Bobbie Draper ve müfrezesiyle tanışıyoruz.
Doors & Corners
Bölüm 2
/Doors & Corners
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2017
Miller, Holden ve Rocinante mürettebatı, Fred Johnson ve DGB savaşçılarının yardımıyla, gizemli Protomolekül hakkında bilgi edinmek amacıyla tehlikeli bir saldırı düzenler. Dünya'da ise Avasarala, Fred Johnson'la ilgili önemli bir gerçeği öğrenir.
Static
Bölüm 3
/Static
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2017
Holden ve Miller Tycho İstasyonu'na döndüklerinde, saldırıda olanlar hakkında sert bir tartışmaya girer. Bu sırada Naomi ve Alex, olay sonrasında yaşadıkları sarsıntıyla farklı şekillerde başa çıkmaktadır. Holden ve Amos, hissizleşmiş bir bilim insanını sorgularlar. Avasarala, sıra dışı bir ittifak için düşmanla irtibat kurar.
Godspeed
Bölüm 4
/Godspeed
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2017
Miller, Mormonlara ait, birçok kuşağın yaşaması için tasarlanmış devasa gemi Nauvoo'yu kaçırmayı da içeren, gözü kara ve tehlikeli bir plan yapar. Amacı, Eros'tan Protomolekül'ün izlerini tamamen kazımaktır. Holden, Rocinante mürettebatı ve Fred, gönülsüzce de olsa planı kabul eder. Bu sırada Avasarala, Protomolekül projesinin arkasında kimin olduğunu bulur.
Home
Bölüm 5
/Home
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2017
Dünya'ya doğru hızla yol alan bir asteroidin peşinde, Rocinante zamanla yarışmaktadır. Dünya en kötü ihtimale hazırlanırken Avasarala hayretle, Holden'ın yaşadığını ve Rocinante'nin, Dünya'nın korkunç bir felaketten belki de son kurtulma umudu olduğunu öğrenir.
Paradigm Shift
Bölüm 6
/Paradigm Shift
Yayın Tarihi: 01 Mart 2017
Dünya ve Mars, asteroidin çarpmasının ardından cevaplar aramaktadır. Avasarala, Jules-Pierre Mao'ya savaş açar. Rocinante mürettebatı, Protomolekül'ü yok etme yolculuklarına devam eder. Naomi'yle Holden'ın fikir ayrılıkları, Naomi'nin kendi başına hareket etmesine yol açar. Bobbie ve onun Marslı nişancı timi, Ganymede devriyesine çıkarlar ve başlarına akla hayale sığmayan şeyler gelir.
The Seventh Man
Bölüm 7
/The Seventh Man
Yayın Tarihi: 08 Mart 2017
Dünya/Mars Barış Konferansı hazırlıkları Errinwright'ın gerginliğini arttırır. Bobbie'nin sorgusu, Ganymede saldırısının ardındaki derin gizemi ortaya çıkarır. Anderson Dawes, Tycho'ya mülteci akışını kendi amaçları için kullanır ve Fred Johnson'la Holden arasındaki hassas ittifakı bozma tehdidi oluşturur.
Pyre
Bölüm 8
/Pyre
Yayın Tarihi: 15 Mart 2017
Naomi, Güneş sisteminin umulmadık köşelerinde Protomolekül'ün varlığına dair işaretler ararken, Fred Johnson'ın DGB üzerindeki kontrolü kaybolmaya başlar. Ganymede'den gelen sarsılmış bir mülteci, yeni bir tehdidin anahtarını elinde tutuyor olabilir.
The Weeping Somnambulist
Bölüm 9
/The Weeping Somnambulist
Yayın Tarihi: 22 Mart 2017
Holden, Protomolekül’ün ve onun arkasındaki kişilerin peşine düşmek üzere savaş bölgesine sızmak için kendi ahlaki sınırlarını aşar. Bobbie, Dünya ve Mars arasındaki siyasi mücadelede piyon hâline gelir ancak Avasarala, müzakerelerin her iki tarafındaki insanlık düşmanlarını ifşa etmek için bir şans yakaladığını fark eder.
Cascade
Bölüm 10
/Cascade
Yayın Tarihi: 29 Mart 2017
Holden, mürettebatını Ganymede'deki savaştan zarar görmüş ve çalışmayan istasyona götürür. Errinwright ve Avasarala, ilişkilerini geri dönülmez şekilde değiştirecek bir yüzleşme yaşarlar. Bobbie ise Dünya'nın hiç bilmediği bir yanını keşfeder ve düşmanıyla ilgili fikirleri altüst olur.
Here There Be Dragons
Bölüm 11
/Here There Be Dragons
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2017
Rocinante mürettebatı, anlayamadıkları bir şeyi serbest bırakan tüyler ürpertici bir keşif yapar. Bobbie geleceğini değiştiren ve geçmişini yeniden anlamlandıran bir karar verirken, Avasarala da nihayet, bulunması çok zor olan Jules-Pierre Mao'yla temas kurar.
The Monster and the Rocket
Bölüm 12
/The Monster and the Rocket
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2017
Gizli bir laboratuvardaki korkunç bir keşif Naomi ve Holden'ı ayırıp Rocinante mürettebatını birbirine düşürür. Avasarala ve Bobbie, insanlığın kaderi sürüncemedeyken tehlikeli bir buluşma ayarlarlar ve kimsenin beklemediği bir sonuç ortaya çıkar.
Fight or Flight
Bölüm 1
/Fight or Flight
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2018
Rocinante mürettebatı, Dünya ile Mars arasındaki savaşın ortasında kalırken, Naomi'nin ihanetinin etkileriyle boğuşmaktadır. Avasarala ve Bobbie, bir kaçış planı yapar.
IFF
Bölüm 2
/IFF
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2018
Rocinante beklenmedik bir yardım sinyaline karşılık verir. Bobbie ve Avasarala kendilerini gizemli birinin eline düşmüş hâlde bulurlar. BM Genel Sekreteri Sorrento-Gillis, savaşın bu kritik dönemecinde, tavsiyelerine kulak vermek üzere eski bir meslektaşını çağırır.
Assured Destruction
Bölüm 3
/Assured Destruction
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2018
Dünya, Mars'a karşı savaşında avantaj elde etmek için, pahalıya mal olacak bir hamle geliştirir. Anna, Sorrento-Gillis'i doğru şeyi yapmaya ikna etmekte zorlanır. Avasarala ve Bobbie, Rocinante'ye sığınırlar.
Reload
Bölüm 4
/Reload
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2018
Rocinante, erzak karşılığında, yaralı Marslı askerleri tedavi eder. Avasarala, hem saklanmakta hem de çok önemli bir kanıtı nasıl yayacağını bulmaya çalışmaktadır.
Triple Point
Bölüm 5
/Triple Point
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2018
Prax'in kızını arama yolculuğu sona yaklaşmıştır. Amiral Souther'ın adamları, Thomas Prince'te isyan planları yapmaktadır.
Immolation
Bölüm 6
/Immolation
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2018
Dünya ve Mars arasındaki nihai çatışma, insanlığın geleceğini tehdit etmektedir. Prospero İstasyonu'nda yeni bir canavar ortaya çıkar. Anna, ihtiyacı olan kesin delile ulaşır.
Delta-V
Bölüm 7
/Delta-V
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2018
Yeni bir gizemli varlık ortaya çıktığında, tüm gözler Güneş sisteminin sınırına çevrilir. Naomi, köklerine geri döner. Drummer, Behemoth'un deneyimli yeni komutanıyla karşı karşıya gelir. Genç bir Kuşaklı adını duyurur.
It Reaches Out
Bölüm 8
/It Reaches Out
Yayın Tarihi: 30 Mayıs 2018
Eski bir dost, aradığı cevaplarla Holden'ı huzursuz eder. Naomi uyum sorunları yaşamaktadır. Thomas Prince'teki gizemli bir alt seviye teknisyen, korkutucu bir planı devreye sokar.
Intransigence
Bölüm 9
/Intransigence
Yayın Tarihi: 06 Haziran 2018
Rocinante yakalanmamak için yeni bir oyun planı aramaktadır. Melba'nın asıl niyeti ortaya çıkar. Naomi, kimliği ve idealleri arasında kalmıştır. Anna, Thomas Prince'te kalmanın bir yolunu bulmaya çalışmaktadır.
Dandelion Sky
Bölüm 10
/Dandelion Sky
Yayın Tarihi: 13 Haziran 2018
Holden geçmişi, şimdiyi ve geleceği görür. Melba'nın geçmişinden gelen bir hayalet, görevini tehlikeye düşürür. Bobbie, bir grubu bilinmeyen bölgelere götürürken, eski bir dostuna güvenmekte zorlanır.
Fallen World
Bölüm 11
/Fallen World
Yayın Tarihi: 20 Haziran 2018
Drummer ve Ashford'ın hayatta kalabilmek için çok az seçenekleri kalmıştır. Anna yaralanmış kalabalıkları tedavi ederken Melba avının peşinden gitmeyi sürdürür. Naomi gerçek ailesiyle bir araya gelirken, Rocinante mürettebatı hayatta kalmaya çalışmaktadır.
Congregation
Bölüm 12
/Congregation
Yayın Tarihi: 27 Haziran 2018
Sağ kurtulanlar Behemoth'a geldikçe, bir ölüm kalım meselesini çözmek üzere iki farklı grup oluşur. Holden, gördükleri ve yapmak zorunda kaldığı seçimlerle cebelleşmektedir.
Yeni Dünya
Bölüm 1
/Yeni Dünya
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Roci mürettebatı yabancı bir gezegendeki tuhaf protomolekül harabesini araştırır. Bobbie, Mars’taki sivil hayatıyla başa çıkmaya çalışır. Drummer ve Ashford, Kuşak’taki korsanlıkla savaşırlar.
Enkaz
Bölüm 2
/Enkaz
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Avasarala, Mars’a ziyareti sırasında hazırlıksız yakalanır. Roci mürettebatı, RCE ve Kuşaklılar arasındaki gerilim zirve yaparken protomolekül araştırmalarına devam ederler. Drummer ve Ashford, bir teröristin izini sürerler.
Yitim
Bölüm 3
/Yitim
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Naomi, gezegendeki sağlık sorunlarıyla başa çıkarken, yeni uzaylı tehditleri ortaya çıkar. Bobbie, Mars’taki kayıp bir kişiyi aramaktadır. Avasarala, BM’de yeni bir zorlukla yüzleşir.
Gerileme
Bölüm 4
/Gerileme
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Drummer ve Ashford, Naomi’nin geçmişinden tehlikeli biriyle yüzleşir. Murtry, bir hedefin peşine düşer. Bobbie hayatını değiştiren bir itirafta bulunur.
Zalim
Bölüm 5
/Zalim
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Ilus’daki gerilim zirve yaparken, Holden bir sırrı açığa çıkarır. Avasarala, Nancy Gao ile münazara yapar. O sırada, Roci’deki acil bir durum Alex ve Naomi’nin harekete geçmesine neden olur.
Yer Değiştirme
Bölüm 6
/Yer Değiştirme
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Roci, Ilus’daki yaklaşan felakete hazırlık yapar. Ashford ve Drummer, Kuşak’taki bir düşmanı yakalamaya çok yakındır. Bobbie, tehlikeli bir iş üstlenir.
Körü Körüne Deneme
Bölüm 7
/Körü Körüne Deneme
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Naomi ve Alex, enerji kesintisi sırasında Barbapiccola’yı yörüngede tutmaya çalışır. Avasarala zor bir kararla karşı karşıyadır. Holden ve Elvi, Ilus’da yayılan bir hastalığa tedavi bulmak için uğraşır.
Tek Gözlü Adam
Bölüm 8
/Tek Gözlü Adam
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Avasarala, BM’nin askerî görevinin sonuçlarıyla yüzleşir. Ashford ve Drummer, DGİ’deki gelecekleriyle ilgili önemli kararlar alırlar. Amos, Ilus’da yayılan hastalığa yakalanır. Alex ve Naomi’nin Barb’ı kurtarma çabası gitgide ümitsiz bir hâl alır.
Saeculum
Bölüm 9
/Saeculum
Yayın Tarihi: 13 Aralık 2019
Holden ve Miller, Ilus’u kurtarmak için çabalar. Murtry planını uygulamaya başlar ve Roci mürettebatının hayatlarını riske atar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2020
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2020
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2020
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 23 Aralık 2020
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 30 Aralık 2020
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2021
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 13 Ocak 2021
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2021
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2021
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2021
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2021
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 23 Aralık 2021
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 30 Aralık 2021
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 06 Ocak 2022