The Last Kingdom

1. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2015
Babası savaşta öldürülen Uhtred, bir Viking savaş lordu tarafından alıkonulur ve İskandinav yaşam tarzını benimser. Ancak yeni ailesini büyük bir trajedi beklemektedir.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 17 Ekim 2015
Entrikacı amcası Aelfric ve acımasız Viking savaş lordu Ubba arasında kalan Uhtred kaçar ve kral olması gereken Alfred'i aramaya başlar.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2015
Uhtred, tahta yeni oturan Alfred ile güçlerini birleştirir, ancak yeni krala sadakati Brida ile bağlarını tehlikeye sokar.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2015
Uhtred'in ihanete uğrayıp düşmanların eline düşmesinin ardından, Danimarkalı kardeşi Genç Ragnar, onun hayatını kurtarmaya koşar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2015
Mildrith'i kurtaran Uhtred, Cynuit savaşına katılır ve tehditkar bir düşmanı ortadan kaldırır. Ancak zaferi Genç Odda üstlenir.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2015
Uhtred güzel bir pagan kraliçesinin dikkatini çeker ve ekibi bir Kernevekeli kralının paralı askerleri olur. Ancak, çok geçmeden Alfred'in öfkesiyle yüzleşir.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 21 Kasım 2015
Vikingler'in Wessex istilasından sonra bataklıklarda saklanmak zorunda kalan Uhtred ve Alfred barışır ve krallığı geri almak için plan yaparlar.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 28 Kasım 2015
Sakson kuvvetlerine toplanma ve Vikingleri Wessex'ten atma çağrısı yapan Uhtred ve Alfred savaş için hazırlanırken, ufukta ihanet görünmektedir.