CIA'in eski muhbirlerinden biri, ciddi bir suçtan aklanmadığı takdirde ajans ile uzun süreli bağlantısının içeriğini ifşa etmekle tehdit edince CIA'deki çaylak bir avukat, kendini tehlikeli bir uluslararası güç siyaseti ağının ortasında bulur.
B.C.D.B.A.
Bölüm 1
/B.C.D.B.A.
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2022
CIA'deki ilk haftasına hızlı bir başlangıç yapan çaylak avukat Owen Hendricks, çok geçmeden olası bir tehdidi ortaya çıkararak boyundan büyük işlere kalkışır.
A.K.B.E.
Bölüm 2
/A.K.B.E.
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2022
Uluslararası casusluğun risklerle dolu dünyasıyla nasıl başa çıkacağını öğrenmeye çalışan Owen, Max hakkındaki gizli bilgilerin izini sürer.
N.Y.H.B.Y.
Bölüm 3
/N.Y.H.B.Y.
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2022
Owen, CIA protokollerini hızlıca öğrenmeyi sürdürürken Max ile pazarlık yapar, bir iş arkadaşıyla randevuya çıkar ve düşmanca tavırlar sergileyen bir teşkilat çalışanıyla uğraşır.
B.A.C.O.Y.
Bölüm 4
/B.A.C.O.Y.
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2022
Max'in davasıyla ilgili planları bozacak büyük bir sorunla karşılaşan Owen, yasal bir boşluk bulmaya ve Max'i meseleyi kendi acımasız yollarıyla çözmemesi için ikna etmeye çalışır.
G.B.S.S.
Bölüm 5
/G.B.S.S.
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2022
Owen'ın Max'ten kurtulma planları, Phoenix'e geri çağrılmasıyla birlikte sekteye uğrar. Orada kredi kartları ve meraklı gözler, hem evde hem de işte sorunlar yaratır.
S.S.
Bölüm 6
/S.S.
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2022
Max'in adına tehlikeli pazarlıklar yapmak üzere olan Owen'a, aralarındaki bağla ilgili iş arkadaşlarından ve dostlarından rahatsız edici sorular gelir.
İ.D.C.C.M.K.
Bölüm 7
/İ.D.C.C.M.K.
Yayın Tarihi: 16 Aralık 2022
İsviçre'deki bir banka hesabındaki varlıkları almak üzere Cenevre'ye giden Owen ile Max'in görevi kaosa sürüklenir. Hannah'nın annesi bilgi almak için ona baskı yapar.