The Walking Dead

10. Sezon

Sınırı Aştık
Bölüm 1
/Sınırı Aştık
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2019
Talim günü insanları aylaklara karşı bir araya getirir. Yanar hâlde Dünya'ya düşen eski bir uydu, grubu düşman bölgesine girmek zorunda bırakır.
Biz Dünyanın Sonuyuz
Bölüm 2
/Biz Dünyanın Sonuyuz
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2019
Fısıldayanlar'ın yaşamı üzerindeki sır perdesi kalkar. Alpha ve Beta'nın ilk başta geliştirdiği acımasız strateji, sürüdekileri kendi akrabalarıyla karşı karşıya getirir.
Hayaletler
Bölüm 3
/Hayaletler
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2019
Baş düşmanıyla karşı karşıya geldiği anı aklından çıkaramayan Carol, intikam arzusunu kontrol etmekte zorlanır. Alexandria ise paranoya ve aylak dalgalarıyla uğraşır.
Fısıltıları Sustur
Bölüm 4
/Fısıltıları Sustur
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2019
Devrilen bir ağaç Hilltop'ın güvenliğini riske atınca vicdan azabı çeken Ezekiel, Michonne'a açılır. Eski kinler Lydia'nın suçlanmasına yol açtığında Negan araya girer.
Hep Olan Şey
Bölüm 5
/Hep Olan Şey
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2019
Kelly ormanda yolunu kaybeder. Negan hem bir hayranı olduğunu hem de yürek parçalayıcı bir olayı öğrenir. Malzemeler ortadan kaybolur. Ezekiel sırrını Siddiq'le paylaşır.
Bağlar
Bölüm 6
/Bağlar
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2019
Carol ve Daryl arama-yok etme görevine çıkar. Negan bir gruba katılmak ister, ama önce güvenilir olduğunu kanıtlamalıdır. Eugene biriyle temas kurar. Rosita hastalanır.
Aç Gözlerini
Bölüm 7
/Aç Gözlerini
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2019
Carol bir tutsağı gerçekleri söylemeye zorlar. Ancak bir kalleşlik, oyunun kurallarını Aaron aleyhine değiştirir. Siddiq şoke edici ve gözlerini açan bir sonuca varır.
Önceki Dünya
Bölüm 8
/Önceki Dünya
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2019
İyilikler cezasız kalmaz. Bir aldatmaca açığa çıkar. Rosita öfkeye kapılır. Gamma kimliğini açıklar. Alpha'nın sürüsünü arayan grup giderek daha derinlere çekilir.
Sıkışma
Bölüm 9
/Sıkışma
Yayın Tarihi: 23 Şubat 2020
Fısıldayanlar, grubu tam istedikleri yere çekmiştir. Bu delikten çıkmak için üstün hayatta kalma becerileri gerekir. Negan bir liderin kulağına bir şeyler fısıldar.
İz Sürücü
Bölüm 10
/İz Sürücü
Yayın Tarihi: 01 Mart 2020
Alexandria'ya gelen Gamma şüpheyle karşılanır. Sinsi bir tehdit gizlice yerleşkeye girer. Mağaraya girmenin bir yolunu arayan Daryl'ın eline bir fırsat geçer.
Çivili Gürz
Bölüm 11
/Çivili Gürz
Yayın Tarihi: 08 Mart 2020
Savaş Hilltop'ın kapısına dayanır. Alpha, aylak sürüsünü kullanmak için plan yapar. Eugene bir yabancıyla buluşmaya hazırlanır. Daryl, Carol ile yüzleşir.
Bizimle Birlikte Yürü
Bölüm 12
/Bizimle Birlikte Yürü
Yayın Tarihi: 15 Mart 2020
Bir yerleşim yanarken topluluk dağılır. Dileği gerçekleşen Gamma bir fedakârlıkta bulunur. Judith eski bir arkadaşına yardım ederken Negan faydalı olmaya çalışır.
Dönüştüğümüz Şey
Bölüm 13
/Dönüştüğümüz Şey
Yayın Tarihi: 22 Mart 2020
İyi bir insan bulmak kolay değildir. Michonne, Virgil ile birlikte üsse gelir. Burada onu geçmişin izleri ve yeni bir umut dâhil çeşitli sürprizler beklemektedir.
Çiçeklere Bak
Bölüm 14
/Çiçeklere Bak
Yayın Tarihi: 29 Mart 2020
Carol bir anlaşma yapar. Ama intikam huzur getirecek midir? Negan anlaşmayı yerine getirdiğini kanıtlamaya kararlıdır. Eugene görüştüğü kişiyle buluşmak için yola çıkar.
Kule
Bölüm 15
/Kule
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2020
Eugene, Ezekiel ve Yumiko makineli tüfek taşıyan yalnız Prenses'le takılır. Ona güvenmeleri mümkün müdür? Ciddi bir tehlike büyürken Negan, Lydia ile yüzleşir.
Mutlak Yok Oluş
Bölüm 16
/Mutlak Yok Oluş
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2020
Hayatta kalanlar, Fısıldayanlar Savaşı'nın şiddetli nihai çarpışmasında galip gelmek için hızlı düşünmek ve hem eski hem de yeni dostlarıyla iş birliği yapmak zorunda.
Evim Güzel Evim
Bölüm 17
/Evim Güzel Evim
Yayın Tarihi: 28 Şubat 2021
Alexandria'ya dönen Maggie, Negan'ın serbest olduğunu görünce dehşete düşer. Daryl olup bitenleri Maggie'ye anlatır. Ancak yaşanan bir felaket tüm planları altüst eder.
Bul Beni
Bölüm 18
/Bul Beni
Yayın Tarihi: 07 Mart 2021
Avlanmak için ormana giden Daryl, Carol'ın kendisine katılma isteğini gönülsüzce kabul eder. Köpeğinin ormanda bulduğu kulübe Daryl'a yürek burkan geçmişini hatırlatır.
Bir Yer Daha
Bölüm 19
/Bir Yer Daha
Yayın Tarihi: 14 Mart 2021
Maggie'nin haritasındaki noktaları keşfe çıkan Gabriel ve Aaron bir erzak deposuna rastlar. Ancak bu keşif, inançlarını sınayan tehlikeleri de beraberinde getirir.
Kıymık
Bölüm 20
/Kıymık
Yayın Tarihi: 21 Mart 2021
Eugene, Ezekiel, Yumiko ve Prenses bir grup maskeli asker tarafından esir alınır. Hayal ile gerçeği birbirine karıştıran Prenses kaçış planları yapmaya başlar.
Ayrılan Yollar
Bölüm 21
/Ayrılan Yollar
Yayın Tarihi: 28 Mart 2021
Birbirlerini inciten Daryl ve Carol'ın yolları ayrılır. Carol Alexandria'daki işlere odaklanırken Daryl hayati öneme sahip bir aleti Carol'da unuttuğunu fark eder.
Negan
Bölüm 22
/Negan
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2021
Alexandria'da tansiyonun yükselmesiyle Carol, Negan'ı kulübeye sürgüne gönderir. Yalnız başına, öfke ve pişmanlıkla geçmişi hatırlayan Negan eski bir dostuna rastlar.