Titans
"Titans", eskiden Batman'in himayesinde olan ve "Robin" olarak bilinen, şimdi ise "Nightwing" olarak suçlularla mücadele eden Dick Grayson (Brenton Thwaites) liderliğindeki bir grup genç süper kahramanı merkezine alıyor. Eski bir sirk çalışanı olan Grayson, anne-babasının ölümünden sonra Batman'in himayesine alınmış ve suçlularla mücadele etmek için eğitilmiştir. Grayson, "Nightwing" olarak Batman’in gölgesinden çıkacak ve Starfire (Anna Diop), Raven (Teagan Croft), Beast Boy (Ryan Potter) ve pek çok başka süper kahramanın içinde bulunduğu yeni ve korkusuz bir "Titans" takımının başına geçecektir.
Titanlar
Bölüm 1
/Titanlar
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2018
Dedektif Dick Grayson hem polis hem de adalet savaşçısı olarak suçla mücadele ederken karanlık bir sır saklayan gizemli bir kız Detroit'e gelir.
Hawk ve Dove
Bölüm 2
/Hawk ve Dove
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2018
Dick, Rachel ile birlikte iki eski tanıdığını ziyaret eder. Bu tanıdıklarından biri, onu görmekten pek de memnun değildir. Bu sırada, bir çekirdek aile yola koyulur.
Kökenler
Bölüm 3
/Kökenler
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2018
Kory gözünü Rachel'dan bir an olsun ayıramaz. Tek sorun, bunu neden yaptığını hatırlayamamasıdır. Dick ise kendi sorunlu gençliğini düşünür.
Doom Patrol
Bölüm 4
/Doom Patrol
Yayın Tarihi: 02 Kasım 2018
Cana yakın biri, Rachel'ı birbirinden farklı eşsiz yeteneklere sahip insanlarla dolu bir eve getirir. Dick ve Kory, gizemli bir ipucunu takip eder.
Birlikte
Bölüm 5
/Birlikte
Yayın Tarihi: 09 Kasım 2018
Bir motele sığınan Dick ve yanındakiler, birbirlerinin güçlerini öğrenmeye zaman ayırır. Bu oldukça yerinde bir karardır; çünkü peşlerindekiler onları bulmak üzeredir.
Jason Todd
Bölüm 6
/Jason Todd
Yayın Tarihi: 16 Kasım 2018
Dick, yerine geçen yeni Robin'i gönülsüzce tanımaya başlar. Milwaukee'ye yapılan bir yolculuk, Dick'in geçmişindeki karanlık bir döneme bir miktar açıklık getirir.
Tımarhane
Bölüm 7
/Tımarhane
Yayın Tarihi: 23 Kasım 2018
Kendisine yakın birinin izini bulmak isteyen Raven, Dick'in emirlerine rağmen gizemli ve tehlikeli bir mekâna gider.
Donna Troy
Bölüm 8
/Donna Troy
Yayın Tarihi: 30 Kasım 2018
Eski bir dost, hayatın keyfini çıkarmakla ilgili tavsiyelerde bulunsa da Dick bu önerileri hızla göz ardı eder. Rachel ise annesinin geçmişiyle ilgili bir şeyler öğrenir.
Hank ve Dawn
Bölüm 9
/Hank ve Dawn
Yayın Tarihi: 07 Aralık 2018
Hastanede Dawn'a göz kulak olan Hank, eski yaşantılarına ve onları bir araya getiren trajediye dair hatıraları anımsar.
Koriand'r
Bölüm 10
/Koriand'r
Yayın Tarihi: 14 Aralık 2018
Kory geçmişiyle ilgili şoke edici bir keşifte bulunur ve geleceğe dair tatsız bir tahmin yapar. Şiddet dolu bir karşılaşma nedeniyle Rachel büyük bir sarsıntı yaşar.
Dick Grayson
Bölüm 11
/Dick Grayson
Yayın Tarihi: 21 Aralık 2018
Beklenmedik bir ziyaretçi, Gotham Şehri'ne gitmesi için Dick'e ilham verir. Burada, kentin en ünlü adalet savaşçısının kontrolden çıktığı söylentisi yayılmaktadır.
Trigon
Bölüm 1
/Trigon
Yayın Tarihi: 06 Eylül 2019
Acımasız Trigon, Dick'in zihnini kontrol edince Rachel ve Gar üzücü bir kararla karşı karşıya kalır: akıl hocalarını kurtarmaya çalışmak ya da hayatta kalmak için kaçmak.
Rose
Bölüm 2
/Rose
Yayın Tarihi: 13 Eylül 2019
Dick, San Francisco'da yeni bir düzen kurar. Güçlü ve yeni bir düşman ortaya çıkar. Gizemli bir geçmişe sahip olan potansiyel bir müttefik şüphe uyandırır.
Hayaletler
Bölüm 3
/Hayaletler
Yayın Tarihi: 20 Eylül 2019
Hank, Dawn ve Donna; Titanlar Kulesi'ne uğrar. Kory eski bir dostuyla yeniden yakınlaşır. Jason kendini kanıtlamanın yollarını arar.
Aqualad
Bölüm 4
/Aqualad
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2019
Günümüzden beş yıl önce, Dick ve orijinal Titanlar, Dr. Light'ın peşine düşer. Ayrıca, Donna bir talibinin ilgisine karşı koyar. Geçmişin acı dolu günleri hatırlanır.
Deathstroke
Bölüm 5
/Deathstroke
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2019
Titanlar Kulesi'nde güvensizlik artarken ekip birlik olmak ve Jason'ı kurtarmanın bir yolunu bulmak için uğraşır.
Conner
Bölüm 6
/Conner
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2019
Akılalmaz derecede güçlü bir şey, Lex Luthor'a ait gizli bir laboratuvardan kaçmıştır ve bazı cevapların peşindedir.
Bruce Wayne
Bölüm 7
/Bruce Wayne
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2019
Dick vicdanını rahatsız eden bir duygudan kurtulmaya çalışır. Bu sırada Jason, Rose'u tanımaya başlar. Eve ise Conner'a yardım etmenin bir yolunu arar.
Jericho
Bölüm 8
/Jericho
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2019
Yıllar önce, orijinal Titanlar hiçbir şeyden habersiz Jericho ile arkadaş olur. Asıl amaçları ise onun babasına yani zalim Deathstroke'a ulaşmaktır.
Kefaret
Bölüm 9
/Kefaret
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2019
Dick geçmişteki hatalarını kabullense de herkes onu bağışlamaz. Gar, Conner'a bakıcılık yapar, Kory ciddi bir uyarı alır, Hank ve Dawn yeni bir başlangıç yapmayı dener.
Gözden Düşen Kahraman
Bölüm 10
/Gözden Düşen Kahraman
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2019
Dick, Titanlar Kulesi'nden uzakta yeni evine alışmaya çalışır. Conner ve Gar istemedikleri kişilerin dikkatini çeker, Rachel bir arkadaş edinir.
E.L._.O.
Bölüm 11
/E.L._.O.
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2019
Sürpriz bir buluşma sayesinde, bazı Titanlar yapılması gereken göreve yeniden odaklanır. Hapse tıkılmış olan Dick, ısrarcı bir ziyaretçiyi ağırlar.
Sahte Hawk
Bölüm 12
/Sahte Hawk
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2019
Hank kötü alışkanlıklarını sürdürebilmek için kafes dövüşlerine katılır. Donna ve Dawn, Gar'ı arar. Rose geçmişi konusunda Jason'a açılır. Dick yeni bir kostüm edinir.
Nightwing
Bölüm 13
/Nightwing
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2019
Dick, Jericho'yu kurtarma umuduyla Deathstroke'a karşı savaşır. Titanlar ise Cadmus'un korkunç İkinci Aşama'yı başlatmasını önlemek için yeniden bir araya gelir.
Barbara Gordon
Bölüm 1
/Barbara Gordon
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Joker'ı alt etmek isteyen Jason tehlikenin içine dalar. Dick ve Bruce, Barbara Gordon ile tekrar görüşür. Kory şaşırtıcı bir telefon alır.
Red Hood
Bölüm 2
/Red Hood
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Titanlar, yeni bir hain suçlunun herkesi huzursuz ettiği Gotham Şehri'nde yeniden bir araya gelir. Dick beklenmedik bir müttefikten yardım ister.
Hank ve Dove
Bölüm 3
/Hank ve Dove
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2021
Titanlar, Dick'in açıklamasına anlam vermeye çalışırken Hank dizginleri ele alır ve intikam almak için bildiğini okumaya başlar.
Blackfire
Bölüm 4
/Blackfire
Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2021
Kory ve Gar, Kory'nin gördüğü gizemli hayallere bir açıklama bulmaya çalışır. Bu sırada Dick ve Dr. Crane bir yolculuğa çıkar.
Lazarus
Bölüm 5
/Lazarus
Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2021
Crane'in Red Hood'un yaratılmasındaki rolü nihayet korkunç şekilde açığa çıkar. Ayrıca Jason, tersine mühendislik yoluyla ölümcül bir zehri çözmeye çalışır.
Lady Vic
Bölüm 6
/Lady Vic
Yayın Tarihi: 02 Eylül 2021
Barbara ve Dick günümüzde karşı karşıya gelirken, karmaşık geçmişleri ortaya çıkar. Blackfire son derece rahat davranır. Yeni bir suikastçı kurbanlarında iz bırakır.
%51
Bölüm 7
/%51
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2021
Crane'in korku yoluyla kaos yaratma planı şekillenmeye başlar. Kory ve Blackfire sıra dışı bir iş için birlik olur. Oracle yeniden çalışmaya başlar.
Yuva
Bölüm 8
/Yuva
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2021
Tim Drake, Dick'e sürpriz bir ziyarette bulunur. Conner ve Blackfire ilişkilerini bir üst seviyeye taşır. Crane samimi ve şefkat dolu birinden tavsiye ister.
Ruhlar
Bölüm 9
/Ruhlar
Yayın Tarihi: 23 Eylül 2021
Rachel, Donna'yı Cennet Adası'nda hayata geri döndürmek için güçlerini kullanmanın bir yolunu arar. Bu sırada Tim yaşamla ölüm arasındaki bir yere gider.
Tehlikeli Sular
Bölüm 10
/Tehlikeli Sular
Yayın Tarihi: 30 Eylül 2021
Gotham Şehri vatandaşları Crane'in planının korkunç etkilerini hissetmeye başlarken Dick ve Titanlar, stratejilerinde büyük bir değişiklik yapmayı düşünür.
Benim Sokağım, Benim Evim
Bölüm 11
/Benim Sokağım, Benim Evim
Yayın Tarihi: 07 Ekim 2021
Crane, Wayne'in dünyasına adım atar. Gar ve Rachel, Red Hood'un geri dönüşünü araştırırken Donna ile Tim'in yolları kesişir ve Kory bir aile sırrını öğrenir.
Diriliş
Bölüm 12
/Diriliş
Yayın Tarihi: 14 Ekim 2021
Gotham kaos içindedir. Bir Titan'ın ölümüyle ilgili söylentiler yayılırken Dick acı dolu geçmişini araştırır. Blackfire sahip olduklarını geri almak için harekete geçer.
Mor Yağmur
Bölüm 13
/Mor Yağmur
Yayın Tarihi: 21 Ekim 2021
Kontrolden çıkan Crane çılgın son oyununu açıklarken Titanlar, şehirlerini korumak için eski anlaşmazlıkları bir kenara bırakmalıdır.
Lex Luthor
Bölüm 1
/Lex Luthor
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2022
Metropolis'e giden Titanların, STAR Laboratuvarları'na yaptıkları ziyaret olaylara gebedir. Conner bilinen bir düşmandan bir davet alınca, ekip alarma geçer.
Mother Mayhem
Bölüm 2
/Mother Mayhem
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2022
Zamansız bir ölüm, Conner'ı zor duruma sokar. Rachel'ın önsezisi, korkunç bir keşfe yol açar. Şeytani bir güç, Titanları gafil avlar.
Jinx
Bölüm 3
/Jinx
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2022
Rachel'ın gücü tükenmiştir ve ortada yeni bir düşman vardır. Dick ve Kory yardım istemek için bir düzenbazın peşindedir. Conner ise gizemli bir sembolü araştırır.
Süper Süpermarket
Bölüm 4
/Süper Süpermarket
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2022
Titanların koruması altındaki Sebastian, Rachel'a tüyler ürpertici bir gerçeği açıklar. Eskiden sık sık gittikleri bir yere geri dönen ekibi, orada korkunç bir savaş bekliyordur.
İçerideki Adam
Bölüm 5
/İçerideki Adam
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2022
Ölümcül bir yaratık STAR Laboratuvarları'na girince Gar'ın güçleri sınanır. Zadira ile buluşan Kory gelecekle ilgili bir şey öğrenir ve bir uyarı alır.
Kardeş Kan
Bölüm 6
/Kardeş Kan
Yayın Tarihi: 01 Aralık 2022
Kan Ayini yaklaşırken Conner'ın görünümü ve kişiliği değişir. Jinx riskli bir fikir ortaya atar ve Sebastian seçim yapmakta zorlanır.
Caul'un Çılgınlığı
Bölüm 7
/Caul'un Çılgınlığı
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2023
Titanlardan ayrılan Gar, Kilimanjaro Dağı'nın tepesindeki bir mağaraya iner. Bir yabancının bir görev için ondan yardım istemesiyle yeteneklerini yeniden keşfedecektir.
Dick, Carol, Ted ve Kory
Bölüm 8
/Dick, Carol, Ted ve Kory
Yayın Tarihi: 13 Nisan 2023
Sebastian bir dönüşüm geçirir. Titanlar şifreli bir kitabı ortaya çıkarır. Kory, Dick ve Rachel, Trigon'un Boynuzu'nu bulmak için tekinsiz bir köye gider.
Dostum, Gar Nerede?
Bölüm 9
/Dostum, Gar Nerede?
Yayın Tarihi: 20 Nisan 2023
Caul'un Çılgınlığı'nda, Kory ve Dick cevaplar ararken Rachel Sebastian'la yüzleşir. Tim ve Bernard başka bir boyuta mesaj göndermeye çalışır.
Oyun Bitti
Bölüm 10
/Oyun Bitti
Yayın Tarihi: 27 Nisan 2023
Bilinmeyen bir yerde uyanan Gar eski arkadaşlarını görür. Artık güçlü bir role sahip olan Conner, beklenmedik bir ortaklık kurarak sinsi bir planı hayata geçirir.
Starfire Projesi
Bölüm 11
/Starfire Projesi
Yayın Tarihi: 04 Mayıs 2023
Gotham'a gönderilen Tim, tehlike yüzünden "giyinmek" zorunda kalır. Titanlar, düşmanı yok edebilecek ölümcül bir silah bulurlar ancak hızlı hareket etmeleri gerekecektir.
Yaşasın Titanlar
Bölüm 12
/Yaşasın Titanlar
Yayın Tarihi: 11 Mayıs 2023
Yaşanan korkunç olayların ardından Kardeş Kan'a karşı büyük bir hesaplaşmaya hazırlanan Titanlar, Dünya ile Tamaran'ın yok olmasına engel olmak için her şeyi göze alır.