Tom Clancy'den Jack Ryan
CIA’de çalışan bir analiz uzmanının maceralarını konu edecektir . (Dizi içeriği 16 yaş ve üzeri için uygundur)
Pilot
Bölüm 1
/Pilot
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Dizinin ilk bölümünde CIA analisti Jack Ryan, deşifre ettiği şüpheli parasal hareketler sonucunda, patronu James Greer ile birlikte masa başından kalkıp yeni ve güçlü bir dünya tehdidini avlamak üzere sahaya inmek zorunda kalır. Hanin, evlerine gizemli bir yabancı getiren kocasının işlerini sorgulamaya başlar.
Fransız Bağlantısı
Bölüm 2
/Fransız Bağlantısı
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Jack ve Greer aldıkları yeni istihbaratla Paris’e giderler ve kaçak Süleyman’a bir adım daha yaklaşırlar. Hanin’in kocası, gizli görevine karşı daha da ketum bir tavırla evine dönerek karısını, ailesinin geleceğiyle ilgili şüpheye düşürür.
Siyah 22
Bölüm 3
/Siyah 22
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Dron pilotu Victor, görevinin getirdiği büyük sorumluluğu kaldırmakta zorlanır. Jack ve Greer, Süleyman’ın kardeşini bulmak üzere Fransız İstihbaratıyla iş birliği yapar. Hanin, çocuklarının istikbali için tehlikeli bir karar vermek zorunda kalır.
Kurt
Bölüm 4
/Kurt
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Jack ile Cathy gittikçe yakınlaşırken, Jack’in çifte hayatı sınava tabi tutulur. Süleyman'ın gövde gösterisi, ona yeni müritler kazandırır ve onu bir sonraki saldırısına bir adım yaklaştırır.
Onurun Sonu
Bölüm 5
/Onurun Sonu
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Korkunç Paris kilise saldırısından sonra Jack ve Greer, Süleyman’ın hareketleri ardında daha derin bir strateji yattığını fark ederler, bu da Jack’i, ona sıra dışı bir tuzak kurmaya iter. Hanin özgürlük arayışında yeni zorluklarla yüzleşir.
Kaynak ve Yöntemler
Bölüm 6
/Kaynak ve Yöntemler
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Jack ve Greer, onları Süleyman’a götürebilecek çok değerli bir hedefin izini bulabilmek için Türk bir suçluyu kullanınca Jack’in ahlaki değerleri sınanır. Hanin takipçilerinden kaçmaya ve kızlarını korumaya çalışır. Cathy, çok daha korkunç bir şeyin habercisi olabilecek yeni bir tür Ebola virüsü salgınını inceler.
Oğlan
Bölüm 7
/Oğlan
Yayın Tarihi: 30 Ağustos 2018
Jack ve Greer, Süleyman’ı yakalamak için üstlerini bir yer saldırısına ikna etmeye çalışır. Jack’in çifte hayatı önemli bir ilişkisine mal olur.
Kargo
Bölüm 1
/Kargo
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Jack Ryan, Venezuela’nın çeşitli Dünya Güçleri’yle arasında geçen alışverişin arkasındaki gerçeği arar. Rusya’daki yeni görevinden alınmak üzere olan James Greer, Venezuela’da Jack Ryan’a katılır ve ikisi de kendini Venezuelalı bir liderin yeniden seçilme mücadelesinin ortasında bulur.
Üçüncü Seçenek
Bölüm 2
/Üçüncü Seçenek
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Venezuela’da kalması için Jack’e, Senatör Chapin tarafından izin verilir. Başkan Reyes, Jack’in ülkede kalmasına sebep olan olaylarla alakasını inkâr eder. Bu sırada Jack ve Harry, rütbeliler arasında bölünmeye neden olabilecek bir ipucunun peşinden gider.
Orinoco
Bölüm 3
/Orinoco
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
ABD Özel Harekat ekibi, Jack’in istihbaratı doğrultusunda Venezuela’ya, milisler tarafından korunan özel bir araziye gelir. Jack’in cevap arayışı ormanda bütün ekibi tehlikeye sokar. Başkan Reyes’in rakibi Gloria Bonalde, gelecek seçimlerde gerçek bir rakip olduğunu kanıtlar.
Öldürmeye Hazır
Bölüm 4
/Öldürmeye Hazır
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Venezuela’daki görevinden alınan Jack, yeni bir iz peşinden Londra’ya gider ve MI5’ten yardım ister. Fakat peşinde olduğu adamın da aynı zamanda kendisinin peşinde olduğunu fark eder. Venezuela’da ise Reyes, Gloria’ya bir teklifte bulunur.
Mavi Altın
Bölüm 5
/Mavi Altın
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Jack ve Harry, Max’in kızını yem olarak kullanarak Max’i yüz yüze buluşmaya ikna eder. Ormanda mahsur kalan Marcus bir esir kampına denk gelir. Greer, Gloria’nın kayıp kocası ve Reyes arasında bir bağlantı kurma umuduyla Gloria’yı ziyaret eder.
İstenmeyen Kişi
Bölüm 6
/İstenmeyen Kişi
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Reyes, ABD’yi seçimlere müdahale etmekle suçlar. ABD Büyükelçiliği boşaltılır. Jack, Greer ve Mike November emirlere uymak ya da izlerini kaybettirmek arasında karar vermek zorundadır. Reyes’in adamları ormanda Matice ve Amerikan askerlerinin peşine düşer.
Tanrı ve Federasyon
Bölüm 7
/Tanrı ve Federasyon
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2019
Venezuela’daki seçimler erkene alınır. Düşman topraklarda mahsur kalan Jack ve Mike yaşamları için savaşırken Greer da sorguya çekilir. Ubarri ailesi kaçmak ya da Reyes’le yüzleşmek arasında tercih yapmak zorunda kalır.