Toy Boy
Sevgilisinin kocasını öldürmekten hapse giren erkek striptizci, yeniden yargılanmak üzere serbest bırakılır ve sevgilisinin suçu onun üstüne attığını kanıtlamaya çalışır.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2019
Cezaevindeki yedi yılın ardından, bir erkek striptizciye yeniden yargılanma şansı verilir. Şartlı tahliye edilen adam, cinayeti işlemediğine dair kanıt bulmaya çalışır.
Ölülerin Arasında
Bölüm 2
/Ölülerin Arasında
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2019
Hugo, adli tabibin arabasının enkazına yakından bakmanın bir yolunu bulur. Triana şüpheli bir para izini Melilla'ya kadar sürer. Andrea beklenmedik biriyle arkadaş olur.
Son Hüküm
Bölüm 3
/Son Hüküm
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2019
Andrea, cinayet gecesinde yaptığı kazanın bir örtbas olduğunu ima ettiğinde Hugo, Macarena'nın mazeretinin doğruluğunu kontrol etmek için hastane kayıtlarını inceler.
Başa Dönmek
Bölüm 4
/Başa Dönmek
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2019
Hugo, yeni cinayetin işlendiği saatte Inferno'da olmadığı gerçeğini saklamaya çalışır. Andrea'nın eski bir arkadaşının annesi, ondan bir istekte bulunur.
Katilin Nabzı
Bölüm 5
/Katilin Nabzı
Yayın Tarihi: 06 Ekim 2019
Triana, Philip'in akıllı saatinin kanıtlar arasında olmadığını görür ve saatteki verilerin bulutta olabileceğini fark eder. Macarena, Álvaro'ya dair yeni şeyler öğrenir.
Tünelin Sonu
Bölüm 6
/Tünelin Sonu
Yayın Tarihi: 13 Ekim 2019
Teknedeki cesedin kimliği tespit edilir. Ama şüphelenen Hugo, bunun doğruluğunu kontrol eder. Macarena, Álvaro'nun annesinin, oğlunun nerede olduğunu bildiğini öğrenir.
Maskeli Balo
Bölüm 7
/Maskeli Balo
Yayın Tarihi: 20 Ekim 2019
Hipnoz altında Hugo suçun üzerine atıldığı geceye ait kilit detayları hatırlar. Philip'in akıllı saati bulunur. Claudia ise kocası ve Iván arasında bir seçim yapmalıdır.
Tek Tanık
Bölüm 8
/Tek Tanık
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2019
Iván ani seyahat planları yapar. Yeni bir komiser, Zapata'yı hazırlıksız yakalar. Andrea, Mateo Dayı'dan beklenmedik bir hediye alır.
Anne Sevgisi
Bölüm 9
/Anne Sevgisi
Yayın Tarihi: 03 Kasım 2019
Hugo onu tutsak eden kişiden kanıt çalar. Bu kanıt onu, kömürleşmiş cesetten sorumlu olan katile götürür. Andrea, Jairo'dan yardım ister. Óscar cazip bir iş teklifi alır.
Polaroitler
Bölüm 10
/Polaroitler
Yayın Tarihi: 10 Kasım 2019
Andrea tehditkâr bir mesaj alır. Macarena talimatları izleyerek gizemli bir flaş belleğin yer aldığı kasayı bulur. Zapata, Iván'ı onun için bir iyilik yapmaya zorlar.
Yavru Köpek
Bölüm 11
/Yavru Köpek
Yayın Tarihi: 17 Kasım 2019
Bir ihanet Macarena'yı şaşkına çevirir. Triana, benzin istasyonunda bulduğu kanıtı komisere verir. Jairo'ya kârlı bir teklif yapılır.
Kefaret
Bölüm 12
/Kefaret
Yayın Tarihi: 24 Kasım 2019
Triana, Iván'ın Inferno hakkında bir sır sakladığını keşfeder. Andrea'nın flaş belleği Jairo'dan çalındığında Inferno ekibi, onu geri almak için görünüşlerini değiştirir.
En Sevdiğin İnsan
Bölüm 1
/En Sevdiğin İnsan
Yayın Tarihi: 26 Eylül 2021
Hugo, Inferno'yu kimin havaya uçurduğunu bulmak için her yolu dener. Macarena kendini affettirmeye çalışır. Striptizciler yeni bir müşteri için performans sergiler.
Senin İçin Seks Nedir?
Bölüm 2
/Senin İçin Seks Nedir?
Yayın Tarihi: 03 Ekim 2021
Hugo, Iván'ın tüm itirazlarına rağmen Rania'yı soruştururken bir risk alır. Macarena, çok merak ettiği El Turco hakkında daha fazla bilgi almaya çalışır.
Tanrıların Bedeli
Bölüm 3
/Tanrıların Bedeli
Yayın Tarihi: 10 Ekim 2021
Rania, kayıplara karışan David'i kardeşinden önce bulmaya çalışır. Hugo, Triana'nın tedavi masraflarını karşılamak için kendi ahlak kurallarını çiğner.
Cennet ve Cehennem
Bölüm 4
/Cennet ve Cehennem
Yayın Tarihi: 24 Ekim 2021
El Turco Macarena'yı etkilemek için sıra dışı yöntemler kullanır. Bu sırada kız kardeşi Iván'la yakınlaşır. Jairo'dan ilham alan Andrea filmini anlattığı bir sunum yapar.
Kirletilmiş Mabetler
Bölüm 5
/Kirletilmiş Mabetler
Yayın Tarihi: 31 Ekim 2021
Triana gücünü yeniden toparlamakta zorlanır. Umutsuzca Rania'yı arayan El Turco farklı bir yola sapar ve akılalmaz bir suçlamada bulunur.
Büyük Jest
Bölüm 6
/Büyük Jest
Yayın Tarihi: 07 Kasım 2021
Eski bir arkadaşının ziyareti Hugo'yu şaşkına çevirir. Andrea avukatına danıştıktan sonra geleceğiyle ilgili bir karar verir. El Turco büyük bir jest yapmayı planlar.
Bana Niye El Turco Diyorlar?
Bölüm 7
/Bana Niye El Turco Diyorlar?
Yayın Tarihi: 14 Kasım 2021
Hugo, Darío'nun iş bulmasına yardım etmeye çalışır. El Turco'nun arkasından iş çevirenler beklenmedik bir ittifak kurar. Borja, Macarena'dan zorlu bir istekte bulunur.