Uncontrollably Fond
Yaşadıkları acı verici ayrılığın anıları hâlâ taze olan iki eski âşık, yıllar sonra tekrar bir araya gelir. Biri birinci sınıf bir aktör diğeri ise belgesel yapımcısıdır.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 06 Temmuz 2016
Ünlü oyuncu Sin Jun-young aniden fikrini değiştirir ve kendisinden başka kimsenin bilmediği bir gerekçeyle dizisinin son bölümünde ölmeyi reddeder.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2016
2006 yılına yapılan geriye dönüşte, liseli Jun-young annesinin neden kendisini tek başına yetiştirdiğini öğrenir. Liseli Eul ise korkunç bir kazaya tanık olur.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 13 Temmuz 2016
Jun-young'un menajeri, Eul'un mali durumunun çok kötü olduğunu öğrenip bunu Jun-young'a anlatır. Jun-young aldırmamaya çalışsa da Eul'u aklından çıkaramaz.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2016
Eul, belgesel hakkında konuşmak için Jun-young'a gider ama o yine fikrini değiştirir. Ji-tae, ona karşı hiçbir şey hissetmese de Jeong-eun'la çıkar.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 20 Temmuz 2016
Eul, belgesel ekibinden kovulma riskini göze alır. Daha sonra, Hyeon-u'ya karşı duygularını yarı şaka yarı ciddi itiraf eder.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 21 Temmuz 2016
Jun-young ve Eul manşetlere çıkınca Jun-young ortadan kaybolur. Ekibi telaşla onu arar, ama Eul bile onun nerede olduğunu bilmez.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 27 Temmuz 2016
Jun-young'un kendisine karşı davranışlarındaki ani değişiklik, Eul'e sarhoşken bir hata yaptığını düşündürür. Ama ne konuda hata yaptığını bir türlü hatırlayamaz.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 28 Temmuz 2016
Jun-young, Eul'un kalbini kazanmaya kararlıdır. Eul'u ziyarete gittiğinde karşılaştığı Ji-tae onda şüphe uyandırır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 03 Ağustos 2016
Herkes Jun-young'un Yu-na'yla çıktığını düşünürken Eul belgeselini çekmeye devam eder. Ji-tae, babasına her şeyi anlatması için annesini ikna etmeye çalışır.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 04 Ağustos 2016
Annesiyle telefonda tartışan Jun-young, K-Pop Festivali'ne gitmez ve kullandığı minibüsü hızla Choi Hyeon-jun'un üzerine doğru süren Eul'u fark eder.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 10 Ağustos 2016
Ji-tae babasından Eul'u bırakmasını ister. Jun-young, annesine Choi Hyeon-jun'un yıllar önce Eul'a yaptıklarını ve kendisinin hukuk fakültesini niye bıraktığını anlatır.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2016
Jun-young, babasının gerçek katilini ortaya çıkarak Eul için adaleti sağlamayı planlar. Ji-tae'nin gelmemesi Jeong-eun'u çılgına çevirir.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 17 Ağustos 2016
Jun-young'un kendisine soğuk davranması Eul'u incitir. Annesi, Ji-tae'ye direktör pozisyonunu Jeong-eun'un devralacağını söyler ama o, buna aldırış etmez.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2016
Jeong-eun hediye ettiği kolyeyi reddetmek için Jun-young'a gider, ama Jun-young onu utandırır. Ji-tae'nin annesi Eul'e para vererek Ji-tae'den uzak durmasını söyler.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 24 Ağustos 2016
Jun-young, Jeong-eun'dan kendisini baştan çıkarmaya çalışmasını ister. Ji-tae, Eul'u görmeye çalışır, ama Eul onunla görüşmez. Eul vedalaşmak için Jun-young'a gider.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2016
Jun-young'un doktoru, Eul'un onun durumunu öğrenmek için geldiğini söyler. Eul, belgesel ekibine yeniden katılmak ister ama Jun-young onu istemez.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 31 Ağustos 2016
Jeong-eun'un babası, Ji-tae'nin Jeong-eun'u bekletmesine kızar ve onun ailesiyle tüm bağlarını koparmaya niyetlenir. Ancak kızının zaten başka biriyle çıktığını öğrenir.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 01 Eylül 2016
Jun-young, ölmeden önce yapılacaklar listesindeki ilk ve son şeyi Eul'un gözünün önünde tamamlar. Çok geçmeden polis onu tutuklamaya gelir.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 07 Eylül 2016
Eul, Jeong-eun ile Jun-young'un videosunu içeren belleği Choi Hyeon-jun'a vererek yayın saatinden önce getirmesini ister.