Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Emlak Sinpaş'ın 'süper plan'ı ev sahibi yapıyor - Emlak Haberleri

        İstanbul’da Sinpaş Finans Şehir, Queen Bomonti, Aydos Country, Metrolife, Gökorman Ankara’da Altınoran, Marina Ankara, Ege Vadisi ve Denizli’de Aqua City Denizli, Bursa’da Bursa Modern projeleri ile oluşturulan kampanya düşük taksitlerle hemen ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

        Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik; ikinci kez Süper Marka seçilmekten gurur duyduklarını, ödülün Sinpaş’ın özgün farklı kimliğini ortaya çıkarttığını belirterek şunları söyledi:

        “44 yıllık deneyimimiz, tecrübemiz, gayrimenkul sektörüne getirdiğimiz yenilikçi anlayış, istikrarlı büyüme ve birbirinden özel yaratıcı projelerimiz bize bu yıl da, geçen yıl olduğu gibi Türkiye’nin süper markası unvanını getirdi. Biz de Sinpaş olarak gururla süper bir kampanyaya imza atmak istedik. Ev sahibi olmak isteyenler aylık sabit taksitlerle ister banka kredili, ister Sinpaş bünyesindeki özel ödeme planlarıyla Sinpaş’tan diledikleri eve sahip olsunlar istiyoruz.”

        SİNPAŞ PROJELERİ VE ÖDEME PLANLARI

        Sinpaş, hemen yaşamın başlayabileceği projesi Altınoran’da 3 bin 570 TL taksitle ya da Eylül’de teslim olacak Marina Ankara’da 3 bin 460 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuyor.

        Ege Vadisi, Ege’ye özgü güzellikleri Ankara’ya taşıyor. Ankara’nın en gözde lokasyonlarından Çankaya’da yükselen Ege Vadisi’nde; Dikmen Vadisi’ne komşu, sıcak ve samimi bir yaşam aylık 2 bin 50 TL’lik taksitlerle Ankaralıları bekliyor.

        REKLAM

        Bursa Modern, 5 yıldızlı tatil köyü konforunda, avantajlı ödeme planlarıyla keyifli bir yaşam vadediyor. Bu projede bin 370 TL’lik kaçırılmaz taksit fırsatları bulunuyor.

        Sinpaş Finans Şehir’in 4 ile 15 kat arasında değişen yatay mimarisi, tuğla dokuya sahip cepheleri, her dairede bulunan balkonları ile finans merkezinin hemen yanında az katlı, sıcak bir şehirli yaşam sunuyor. 1,2 milyar dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen Finans Şehir’de 5 bin 240 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma imkanı bulunuyor.

        Queen Central Park’ta aylık 4 bin 950 TL’lik taksitlerle ev sahibi olma imkanı sunuyor. Aydos Country, hemen teslim ediliyor ve aylık 2 bin 250 TL'ye satışlarına devam ediyor. Aqua City, bin 790 TL taksitle satışlarına devam ediyor.

        14 bin metrekarelik çarşı alanı ve meydanı ile Sancaktepe'de yer alan Metrolife projesinde aylık2 bin 300 TL'ye ev sahibi olunabiliyor. Aynı zamanda Çekmeköy'de bulunan Gökorman projesinde 2 bin 100 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ