Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak’ın Cizre ilçesinde Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında çeşitli kurumlarda istihdam edilmek üzere 300 kişi kurayla işe alındı.

        Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye İş Kurumu (İşkur) tarafından geçici hizmetli kadrosuna alınacak 300 kişi için İşkur, Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonunda noter huzurunda kura çekimi yapıldı. Kaymakamlık Konferans Salonu’nda İşkur ilçe yöneticilerinin de hazır bulunduğu ve noter huzurunda yapılan kura çekimine Kaymakam ve Belediye Başkanı Faik Arıcan’da katıldı. Tüm İsimler tek tek kağıda yazılarak şeffaf, plastik bir sandığa konulup, noter memuru huzurundaki ilk kura çekimini Kaymakam ve Belediye Başkanımız Faik Arıcan gerçekleştirdi. Kura çekiminin devamını Kurum müdürleri ve vatandaşları çekti.

        İlçedeki kamu kurumlarında 6 ay boyunca çalışacak, 300 kişinin isimleri belirlendi. Noter huzurunda yapılan çekilişte ismi çıkanların isimlerinin listesinin asılacağını ve bu şekilde kamuoyu ve ilgililere duyurulacağı belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler