Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas'ta polis ekiplerince çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik yapılan uygulamada 2 bin 395 şahıs ve 126 araç sorgulandı.

        Sivas geneli ve tüm ilçelerde eş zamanlı olarak polis ekipleri tarafından çocukların ve gençlerin korunmasına yönelik denetim uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada okul servis araçları ve şoförleri, okulla ilgisi olmayan şüpheli şahısların denetimi, okul çevrelerinde bulunan umuma açık yerlerin ve iş yerlerinin denetimi yapıldı. Uygulamada; 2 bin 395 şahıs sorgulanırken ve bakaya suçlardan 4 şahıs yakalandı. Ayrıca; 133 okul çevresi, 56 internet salonu, 40 oyun salonu, 236 kahvehane/kafe, 28 iddia bayi, 17 içkili yer, 32 büfe, 87 park ve bahçe denetlendi. Uygulama esnasında; 126 araç sorgulanırken 2 araç sürücüsüne 425 TL trafik para cezası uygulandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler