Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas Belediyesi tarafından otobüs duraklarına yapılan karekod uygulaması vatandaşların hizmetine sunuldu.

        Otobüslerin değişimiyle birlikte şehir içi toplu taşımayı daha konforlu hale getiren Sivas Belediyesi, ulaşımda teknolojinin tüm yeniliklerini kullanmaya devam ediyor. Duraklara yerleştirilen tabelalardaki karekod uygulaması ile artık toplu ulaşımdan yararlanmak daha rahat hale gelecek. Uygulama ile birlikte duraklara konulan karekodlar, otobüslerin nerede ve ne zaman hangi duraklara geleceğini gösterecek.

        Vatandaşların tek yapması gereken ise akıllı telefonlarının kameralarını açarak duraktaki karekodu okutmak olacak. Ekrana gelecek olan linke tıklayan vatandaşlar, bulundukları durağa hangi otobüslerin, kaç dakika sonra geleceğini rahatlıkla görebilecek.

        Otobüsün nerede uygulamasının ardından hizmete sunulan karekodlar, vatandaşın toplu taşımadan daha rahat yararlanmalarını sağlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler