Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Sivas'ta bir ata 'Robinho Gardaş' adı verildi! - EMS Yapı Sivasspor Haberleri

        Sivas'ta Robinho transferi beraberinde ilginç olayların da yaşanmasına neden oldu. Sivas’ta yaşayan ve 4 yıldır profesyonel olarak at biniciliği yapan Hatice Erdem, yeni aldığı 6 yaşındaki Arap cinsi atına Demir Grup Sivasspor’un transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcusu Robinho’dan esinlenerek, ‘Robinho Gardaş’ adını verdi.

        Yıldız futbolcu kendisini 1.5 yıllığına kırmızı-beyazlı yapan imzayı attıktan sonra taraftarlara mikrofondan 'Merhaba Gardaş' diyerek seslenmişti. Daha sonra ayağında top sektirerek, tribündeki taraftarları atmıştı. Brezilyalı oyuncu Robinho, Demir Grup Sivasspor'da 70 numaralı formayı giyecek.

        REKLAM

        SİVAS BELEDİYESİ'NDEN ROBINHO PAYLAŞIMI

        Bu transferin hemen ardından Sivas Belediyesi de ilginç bir paylaşıma imza atmıştı.

        Sivas kent girişindeki nüfus tabelasına Robinho'nun futoğrafıyla birlikte 'Nüfus 336 bin + 1 Robinho' görseli paylaşıldı. Paylaşılan görselde, "Sevgili Robinho, Sivas Belediesi mücavir alanları içerisine hoş geldin. Seninle fotoğraf çektirmek ve imza almak için acele etmiyoruz. Nasıl olsa su, doğalgaz ve kentkart abonelik işlemleri için bize geleceksin" ifadelerine yer verildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ