Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Siyah Beyaz Aşk 11. yeni bölümde Namık'tan Aslı'ya zarar verecek plan! Siyah Beyaz Aşk fragman

        Siyah Beyaz Aşk 11. yeni bölümü bu akşam yayınlanacak. Siyah Beyaz Aşk'ta Namık Aslı'ya zara verecek bir plan hazırlıyor. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir günahı mı saklıyor? İşte Siyah Beyaz Aşk yeni bölümde yaşanacak detaylar...

        SİYAH BEYAZ AŞK YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        erhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek?

        Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir günahı mı saklıyor?

        Aslı, Ferhat'ın kalbine dokunmaya devam eder. Ferhat'ın karanlık tarafına gelmeyen ışık, Aslı ile birlikte yol gösterici olmaya başlar.

        REKLAM

        Namık'ın aklında kötü bir plan vardır. Namık, aklındaki planla Aslı'ya zarar vermeyi mi düşünüyor? Ferhat, Aslı'nın iyiliği için uzaklaşmayı uygun mu görecek?

        SİYAH BEYAZ AŞK SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Namık, Aslı’yı hedef haline getiriyor; karşısında bu kez Ferhat’ı buluyor!

        Namık Emirhan’ın baş düşmanı Şahin Cigal’ı öldüren Ferhat, ardından cevapsız sorular bırakır. Düşmanının öldüğünü öğrenen Namık Emirhan, her şeyin sorumlusu olarak Aslı’yı görür. Belediye başkanlığı adaylığından çekilmeyi planlayan Namık Emirhan, yeni kararlar alma eşiğindedir.

        Aslı, Ferhat’a olan duygularını yeniden sorgular. Ferhat ile hastaneden dönerken arabalarının benzini biter. İkili sığındıkları evde birbirlerinin hayatlarını yeniden sorgularlar. İlk kez Aslı’nın acılarıyla yüzleşen Ferhat, onun bambaşka bir yüzüyle karşılaşır.

        Abidin, Gülsüm ile Yeter’in konuşmalarına kulak misafiri olur. Bebeği hakkındaki gerçekleri öğrenen Abidin, çılgına döner. Safiye ile yol ayrımına yaklaşan Abidin, herkesi şaşırtan bir hamle yapar.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ