Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Siyah Beyaz Aşk 21. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı, Cüneyt'i vuruyor!

        Aslı'nın abisinin ölümünün ardından yeni kararlar almak istemesi Siyah Beyaz Aşk yayınlanan son bölüme damga vurmuştu. Aslı için endişelenmeye devam eden Ferhat ise kız arkadaşının silahlar içinde bir yaşam geçirmesini istemediğini ifade etmişti. Ancak Aslı Cüneyt'i vuruyor. Bu arada Aslı'nın midesinin bulandığı sahne, "Aslı hamile mi?" sorusunu akıllara getirdi. Yeni bölümde AS-FER ikilisini neler bekleyecek ve Siyah Beyaz Aşk 21. bölümde neler yaşanacak?

        SİYAH BEYAZ AŞK 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Siyah Beyaz Aşk'ın yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merak ediliyor. Ekrana gelen son bölümün ardından yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

        Siyah Beyaz Aşk'ın 21. yeni bölüm fragmanı tahminen Perşembe günü yayınlanacaktır. Fragman yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

        REKLAM

        SİYAH BEYAZ AŞK 20. BÖLÜM ÖZETİ

        Ferhat’ın yanında kaldığı için Cem’i kaybettiğini düşünen Aslı, dönüştüğü kişiyi sorguladı. Aslı bu dönüşümle başa çıkabilecek mi?

        Yiğit, Ferhat’ın gerçekleri bilmesi gerektiğini düşünürken Aslı, Ferhat’ı korumak için ona engel olmaya çalıştı. Yiğit, Ferhat’a Namık’ın oğlu olduğunu söyleyecek mi?

        Ferhat, Abidin’le omuz omuza ailesine kimin saldırdığını bulmaya çalışırken, esas düşman yanları başındadır. Abisinin katilinin Cüneyt olduğunu anlayan Aslı onunla karşı karşıya kalınca ne yapacak?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ