Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Başakşehir - Fenerbahçe maçının hakemi kim? Süper Lig 21. hafta maçları hakemleri! - Futbol Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de 21.hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Medipol Başakşehir ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadeleyi Halil Umut Meler'in yöneteceği açıklandı.

        Halil Umut Meler, geçen hafta patlak veren hakem değişme skandalında adı geçen hakemlerden biriydi. Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçına verildiği söylenen Halil Umut Meler, daha sonra Bursaspor-Beşiktaş maçını yönetmesi için görevlendirilmişti. Meler böylece bu iddiaların ardından bir kez daha Fenerbahçe maçına atanmış oldu.

        Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, 21. hafta müsabakalarında düdük çalacak hakemler şunlar:

        Yarın:

        20.00 Evkur Yeni Malatyaspor-Kasımpaşa: Mustafa Öğretmenoğlu

        10 Şubat Cumartesi:

        13.30 Göztepe-Osmanlıspor: Arda Kardeşler

        16.00 Gençlerbirliği-Trabzonspor: Alper Ulusoy

        19.00 Beşiktaş-Kardemir Karabükspor: Bülent Yıldırım

        11 Şubat Pazar:

        13.30 Teleset Mobilya Akhisarspor-Bursaspor: Serkan Çınar

        13.30 Kayserispor-Demir Grup Sivasspor: Ali Palabıyık

        16.00 Aytemiz Alanyaspor-Atiker Konyaspor: Fırat Aydınus

        19.00 Medipol Başakşehir-Fenerbahçe: Halil Umut Meler

        12 Şubat Pazartesi:

        20.00 Galatasaray-Antalyaspor: Barış Şimşek

        REKLAM

        Öte yandan Fenerbahçe ile Gençlerbirliği maçını yöneten ve kararlarıyla tartışma konusu olan Mete Kalkavan'a bu hafta görev verilmedi.Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği maçı sonrasında Mete Kalkavan'a sert eleştirilerde bulunmuştu. Kocaman, "Öne geçtik ve olmayan bir faul. Bu sezonun klasiklerinden biri de bu, hakem hataları! Çuvaldızı önce kendimize batıralım ama hakeme de geleceğim. Mete kalkavan geldi, maçın başından beri beden dili şunu söylüyordu: Meydan okuma. Kendilerini ezdirmesinler ancak aynı davranışları başka yerde de göstersinler. Maçı belli bir yerden, belli bir yere çevirebiliyorlar." ifadelerini kullanmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ