Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2018 Dünya Kupası Nijerya Son dakika! Cüneyt Çakır'a 2018 Dünya Kupası'nda görev - 2018 Dünya Kupası Haberleri

        Son dakika haberine göre FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, Rusya'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda görev almaya devam ediyor. Cüneyt Çakır, Nijerya ile Arjantin arasında 26 Haziran Salı günü oynanacak D Grubu müsabakasını yönetecek.

        D Grubu'ndan yükselme yolunda final niteliğini taşıyan maç Rusya'nın St.Petersburg şehrindeki St.Petersburg Stadyumu'nda TSİ 21.00'de başlayacak. Bu kritik müsabakada, Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Björn Kuipers olacak.

        2018 Dünya Kupası'nda 15 Haziran Cuma günü Fas-İran karşılaşmasında düdük çalan Cüneyt Çakır bu maçla birlikte ikinci kez Dünya Kupası'nda görev almayı başaran ilk Türk hakemi olarak tarihe geçti. 42 yaşındaki Çakır ayrıca Rusya-Mısır maçında da dördüncü hakem olarak görev yaptı.

        2014 Dünya Kupası'da yönettiği 3 maçla birlikte Dünya Kupası'nda toplam 5. karşılaşmasına çıkacak olan Çakır böylece 163. uluslararası müsabakasını yönetecek.

        TANGOCULAR NASIL TUR ATLAR?

        Arjantin, gruptan çıkma umudunu sürdürmek için Nijerya’nın İzlanda’yı yenmesini bekliyordu ve bu gerçekleşti. Nijerya, İzlanda'yı Ahmed Musa'nın golleriyle 2-0 mağlup etti. Son maçlarda ise Tangocular, Nijerya’yı mağlup eder, İzlanda da Hırvatistan’ı yenemezse, Lionel Messi ve arkadaşları üst tura yükselecekler.

        Arjantin, Nijerya’yı ve İzlanda da Hırvatistan’ı devirirse, Arjantin ile İzlanda aynı puana sahip olacaklar. Bu durumda Güney Amerika ekibinin -3 averajını düzeltmek için Nijerya’yı farklı bir skorla devirmeleri gerekecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ