Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe SON DAKİKA! Fenerbahçe, Aykut Kocaman kararını açıkladı- Son dakika spor haberleri! - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'den son dakika açıklaması... Sarı-lacivertli takımda uzun süredir süren teknik direktör belirsizliği sona eriyor.

        Yeni başkan Ali Koç'un göreve gelmesiyle teknik direktörlük görevini kimin yapacağı merakla bekleniyordu. Fenerbahçe'den yapılan resmi açıklamayla Aykut Kocaman dönemi resmen sona erdi.

        Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

        "Profesyonel Futbol Takımımızın değerli teknik direktörü Sayın Aykut Kocaman ile, göreve geldiğimiz günden itibaren, takımımızın mevcut durumu ve geleceği hakkında muhtelif görüşme ve değerlendirmeler gerçekleştirdik.

        Değerli hocamız ile yapmış olduğumuz bu görüşmelerin neticesinde, dün akşam itibariyle, futbol takımımızın yönetimsel anlamda yeni bir sayfa açması gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine vardık.

        REKLAM

        Bu yaklaşımı samimiyetle ve anlayışla karşılayan Sayın Aykut Kocaman'a, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu tüm hizmetler için şahsım, yönetim kurulum ve camiam adına teşekkür ederim.

        Futbolcu ve teknik adam olarak kulübümüze kazandırdığı başarılarının yanında, özellikle 3 Temmuz sürecindeki dimdik duruşuyla da camiamız için bir teknik direktörden çok daha fazlası olduğunu göstermiş olan Sayın Aykut Kocaman, her zaman kalplerimizde ayrı bir yere sahip olmaya devam edecektir.

        Hocamıza bundan sonraki kariyeri için en içten başarı dileklerimizi sunar, yolunun açık olmasını dileriz.

        Saygılarımla,

        Ali Y. Koç

        Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"

        KAP AÇIKLAMASI GELDİ!

        Fenerbahçe, Aykut Kocaman'la yolların ayrıldığını KAP'a da bildirdi. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

        "Takımımız Teknik Direktörü Sayın Aykut Kocaman ile yapılan görüşmeler sonucunda, sözleşmesinin feshi konusunda anlaşmaya varılmıştır.

        Sayın Aykut Kocaman'a, bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu tüm hizmetler için teşekkür ederiz.

        Kamuoyuna saygıyla duyrulur."

        Fenerbahçe'de yeni teknik direktörün Hollandalı Phillip Cocu olması bekleniyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ