Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika! Hastaneden Şenol Güneş'in durumuyla ilgili açıklama - Futbol Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in doktoru Yunus Aydın açıklamalarda bulundu.

        Aydın, Güneş'in kafasında ufak bir yara olduğunu belirterek, "Arkadaşlaırmız ilk müdahaleyi yaptı ve dikiş attı. Beyinde önemli bir hasar yok, bir sarsıntı geçirmiş. Bu gece müşahede altında tutacağız. Hayati bir tehlike yok. Basit bir beyin sarsıntısı. Bir düşme var, kafasına gelen bir cisim var. Bunun yaptığı bir yara var. Dikiş atılmış. Basit bir kafa travması, emniyet olarak tutuyoruz" dedi.

        Güneş'in muayenesinde bir problem olmadığını söyleyen Aydın, "Çok minik sızmalar olur, baş ağrısı şikayeti olursa bakarız. Şenol hoca benim hastamdır, eskiden bir dostluğumuz var. Hayati bir tehlike yok. Muayenesinde bir problem yok, şuuru açık ve kendinde." ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında çıkan olaylarda yaralanarak başına 5 dikiş atılan ve hastaneye kaldırılan Şenol Güneş'e spor camiasından birçok isim ziyarette bulundu.

        Fulya Acıbadem Hastanesi'nde gözlem altında tutulan Şenol Güneş'i Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak, Umut Güner, Hakan Özköse, Hüseyin Mican ve Berk Hacıgüzeller ziyaret etti.

        Yarın taburcu olması beklenen deneyimli teknik adama siyah-beyazlı futbolcular Pepe ile Ricardo Quaresma ve Beşiktaş Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya da geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

        İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da deneyimli teknik adama hastanede ziyaret gerçekleşti.

        Öte yandan karşılaşmanın tatil edilmesinin ardından Ümraniye'deki BJK Nevzat Demir Tesisleri'ne giden Beşiktaşlı futbolcuların da Şenol Güneş'i ziyaret etmek için hastaneye gelmek istediği fakat başkan Fikret Orman'ın buna izin vermediği öğrenildi. Hastanenin önünde Beşiktaş'ın yanı sıra Trabzonspor ve Galatasaraylı taraftarların da beklediği öğrenildi.

        Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da Şenol Güneş'i hastanede ziyaret etti.

        Hastane önünde basın mensuplarına açıklamada bulunan Ağaoğlu, "Çok üzgünüm. Bunlar sporun ve futbolun içinde olmaması gereken şeyler." ifadelerini kullandı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ