Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika... İYİ Parti'nin Google hamlesine, MHP'den cevap

        24 Haziran seçimleri yaklaşırken, seçime katılacak partiler kampanyalarını farklı yollarla seçmenlere duyurmaya çalıyor. Bu çalışmaların farklı bir örneği de İYİ Parti'den geldi. İYİ Parti, Google reklamlarını kullanarak seçmenelere ulaşmaya çalışıyor.

        Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin yapılacağı 24 Haziran'a sayılı günler kala, seçime girecek siyasi partiler seçim çalışmalarını sürdürüyor.

        Cumhurbaşkanı adayı olan Meral Akşener'in Genel Başkanlığını yaptığı İYİ Parti de Google reklamlarıyla farklı bir strateji izledi. Google'da "özgürlük", "vpn", "AK Parti", "rüyada güneş", "rüyada altın", "gençler", "boş oda" kelimeleri için çalışma yapıldı. Bu kelimeler aratıldığında kullanıcılar İYİ Parti'nin seçim kampanyasına ilişkin reklamlarıyla karşılaşıyor.

        REKLAM

        MHP'DEN CEVAP GECİKMEDİ

        İYİ Parti'nin kampanyasının ardından, MHP de yapılan çalışmaya aynı şekilde cevap verdi. Google'da "İyi Parti" araması yapıldığından "Ülkücülük MHP'de olur | Başbuğ Alparslan Türkeş" mesajı çıkıyor ve kullanıcılar "Cumhur İttifakı" hakkında bilgiler içeren web sitesine yönlendiriyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ