Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında yeni açıklama! Son Dakika Haberler

        Yeşilçam'ın unutulmaz isimleri arasında yer alan ve bir çok filmde rol alan ünlü oyuncuKadirİnanır yoğun bakıma alındı. DHA'nın haberine göre dün akşam saatlerinde beynine pıhtı atması sonucu yakınları tarafından Beşiktaş Fulya'da bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Kısa sürede ameliyata alınan İnanır, tedbir amaçlı olarak yoğun bakıma alındı.

        HASTANE BAŞHEKİMİ'NDEN AÇIKLAMA

        DHA'nın aktardığına göre, hastane Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında "Genel durumu şu an iyi. Hayati tehlikesi yok." dedi.

        GAZETECİLER HASTANE ÖNÜNDE BEKLEYİŞTE

        İnanır'ın hastaneye getirilmesinin ardından basın mensupları da hastaneye akın etti.

        "KRAL SAĞLAM"

        Beynine pıhtı atması nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırılan İnanır'ı bugün işadamı Yılmaz Ulusoy ve yeğeni Levent İnanır ziyaret etti. Ulusoy girişte yaptığı açıklamada "Geç vakite kadar beraberdik. Durumu gayet iyi. Bir pıhtı atması vardı. Temizlendi. Rahatladı. Büyük bir şey değil. Dün gece de iyiydi. Bilinci açıktı. Saatlerce konuştuk. Sohbet ettik. Kral sağlam" ifadelerini kullandı.

        Ziyaretin ardından yine bir açıklama yapan Ulusoy, "Allah korudu. Hiçbir şeyi yok. Hastalığı ile ilgili. Bir iz bir emare yok. Yukarıda bir saattir espri yapıyoruz. Gülüşüyoruz. Herkese selamını, sevgisini, hürmetini, teşekkürlerini bildirdi. 'Dualarını unutmasınlar' dedi" diye konuştu.

        REKLAM

        BİR ÇOK FİLMDE BAŞROL OYNADI

        69 yaşında olanKadirİnanır, ilk olarak 1970 yılında çekilen "Kara Gözlüm" filmiyle beyaz perdeye adım attı. İnanır bir çok filmde baş rol oynadı.Kadirİnanır’ın unutulmayan bazı filmleri Selvi Boylum Al Yazmalım, Tatar Ramazan, Bir Yudum Sevgi, Ölüm Yolu, Fırtına, Elveda Katya, Emanet, Kavgamız, Katırcılar, Bitirimler Sosyetede, Üç Arkadaş, Karılar Koğuşu, Son Cellat, Acılar Paylaşılmaz, Hüzün Çemberi, Yedi Uyuyanlar, Umut Hep Vardır, Film Bitti, Bedel, Ah Gardaşım.. İnanır ayrıca bir çok dizide de rol almıştır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ