Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika! TSK: Afrin'de 23 Ocak'ta şehit olan 2 askerin naaşına ulaşıldı

        TSK'nın yaptığı son açıklamada ''Zeytin Dalı Harekatı kapsamında, 23 Ocak 2018 tarihinde şehit olan Piyade Üsteğmen Oğuz Kaan Usta ve Piyade Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı’nın naaşlarına ulaşılmıştır.Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz.'' denildi.

        ŞEHİT MURATDAĞI'NIN CENAZESİ MEMLEKETİNE GETİRİLDİ

        Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın cenazesi 58 gün sonra memleketi Kayseri'ye getirildi.

        REKLAM

        TSK tarafından Afrin'e yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonu'nun 4'üncü gününde şehit olan ancak naaşına ulaşılamayan Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın cenazesine 58 gün sonra ulaşıldı. Şehit Uzman Çavuş Mehmet Muratdağı'nın cenazesi, memleketi Kayseri'ye getirildi. Erkilet Havaalanında protokol üyeleri, ailesi, yakınları, askeri erkan ve emniyet personeli tarafından karşılanan Muratdağı'nın naaşı, Eğitim Araştırma Hastanesi Seyyid Burhaneddin binası morguna kaldırıldı.

        Şehit Muratdağı'nın cenazesi, yarın ikindi namazına müteakiben Kalemkırdı Cami'nde kılınacak cenaze namazının ardından Kartal Şehitliği'ne defnedilecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ