Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: CHP'li İlhan Kesici: 'Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce'

        CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici, "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı. Yetkili arkadaşlarımızla konuşmuşlar. Ben de sabah bu münasebetle tebrik ettim" dedi.

        Habertürk TV'den Çimen Çetin'e konuşanİlhan Kesici, "Benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce'yi telefonla aradım, tebrik ettim. 'Allah mahcup etmesin' dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti"dedi. Kesici,"Sizinle bir adaymış gibi mi konuştu" sorusu üzerine de "Kendisiyle konuşulmuş, teklif edilmiş bir üslupla" dedi.

        SARIKAYA: KILIÇDAROĞLU İLE KONUŞTUM

        REKLAM

        Gazete Habertürk Yazarı Muharrem Sarıkaya, "Temkinli şekilde İnce diyorum. Oldu, bitti olduğunu düşünmüyorum. Sayın Kesici de 'tahmin ediyorum' diye cümleye giriyor dikkat ederseniz. Sayın İnce'yi grupta da izledim, en önde oturuyordu. O kadar rahat görünmüyordu. Kesici çok rahattı. Bence 'her şey oldu' demek için yarın sabahı beklemek gerekiyor. Kılıçdaroğlu ile yaptığım görüşmede, 'Kimseye aday ismi söylemedim. Bir iki yakınıma söyledim, onlardan da söylememe sözü aldım. Adayı yarın sabah arayıp söyleyeceğim' dedi" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ