Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Son dakika transfer haberleri (22 Kasım 2017) - Futbol Haberleri
        1

        YUSUF YAZICI İÇİN TARİHİ TEKLİF

        Trabzonspor altyapısının son dönemde çıkarttığı en önemli oyunculardan biri olan Yusuf Yazıcı için birçok dev kulüp takibini sürdürüyor.

        2

        Lyon, Dortmund, Sevilla ve Manchester United'ın gözaltında tuttuğu oyuncu ile ilgilendiğini daha önce menajerler aracılığıyla bildiren Monaco, diğer kulüplerin de devreye girdiğini öğrenince harekete geçti.

        3

        Fransız temsilcisinin, 20 yaşındaki futbolcu için bordo-mavililerin kapısını 16 milyon Euro'luk (74 milyon TL) bir teklifle çalacağı öğrenildi. Monaco'nun teklifi kabul edilirse Yusuf, 'Türkiye'den Avrupa'ya en yüksek bedelle transferi gerçekleşen futbolcu' olacak.

        4

        Monaco'nun menajerlerle gönderilen ilk mesajda sezon sonu almayı düşündüğü Trabzonsporlu futbolcuyu, onay çıkması halinde Ocak ayında renklerine bağlamayı istediği gelen haberler arasında. (Sabah)

        5

        FENERBAHÇE 3 İSİM YOLCU

        Sarı-Lacivertliler, ara transfer döneminde yabancı oyuncu takviyesi yapabilmek için kontenjanı boşaltmak zorunda. Fenerbahçe’nin kadrosunda şu anda 14 yabancı bulunuyor ve sezonun ikinci yarısında Eljif Elmas’ın da lisansı çıkartılacak.

        6

        Teknik heyet, Fernandao ve Van Persie’nin gönderilmesi için yönetime rapor sundu. Bu ikilinin yanı sıra, Sivasspor maçında 11’de sahaya çıkan Aatif’ın da gönderilecekler listesinde yer aldığı öğrenildi. Aatif ve Fernandao’nun birçok talibi olduğu için yönetim bu ikiliyi satmakta zorluk yaşamayacak.

        7

        Sakatlığı nedeniyle uzun süredir futbol oynamayan Van Persie’nin ise sezon sonunda bitecek olan sözleşmesinin feshedilmesi bekleniyor. (Fanatik)

        8

        QUARESMA PORTO'YA DÖNECEK AÇIKLAMASI

        Porto Kulübü Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa, "Quaresma'nın Porto'ya döneceğinden hiç şüphem yok" dedi.

        9

        Porto Kulübü Başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa, Portekiz basınına yaptığı açıklamada, "Quaresma'nın Porto'ya döneceğinden hiç şüphem yok. Çünkü futbolu bıraktığında Porto'da yaşayacak ama Porto'da futbol oynamayacak. Porto Kulübünü bıraksalar da evlerini burada tutan futbolcular olduğunu bilmek güzel bir şey. Bu, Porto'nun onlar için anlamlı olduğunu gösteriyor" dedi. (Fotomaç)

        10

        CENK İÇİN GELDİLER!

        Beşiktaş - Porto maçını izleyeneler arasında birçok büyük Avrupa ekibinin temsilcileri de vardı. Manchester United, Chelsea, Bayern Münih, Roma, Nice, Tottenham, Newcastle United, Crystal Palace ve Norwich City'nin skout ekibini gönderdiği maçta başta Cenk Tosun olmak üzere birçok futbolcuyu takip ettiler.

        11

        DEĞERİ KATLANDI

        Daha önce Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın "20 milyon Euro yetmez" dediği Cenk'in her geçen gün daha da artan performansı sonrasında milli oyuncunun bedelinin en az 25 milyon Euro olacağı konuşuluyor.

        12

        BRUMA BOMBASI!

        Fenerbahçe, devre arasında nokta atışı yapıp flaş bir ismi kadrosuna katabilir. Sarı-lacivertlilerin, Galatasaray'ın sezon başında 12.5 milyon euro'ya Leipzig'e sattığı Bruma'ya talip olduğu ileri sürüldü.

        13

        GoalBien'in haberine göre; 23 yaşındaki yıldız futbolcu için ön araştırma başlatıldığı, transferin gerçekleşebileceğine yönelik olumlu dönüşler alındığı iddia edildi.

        14

        Leİpzig'de 12 lig karşılaşmasının 6'sında ilk 11'de sahaya çıkıp 5'inde yedekten maça dahil olan Portekizli yıldızın sürekli oynayabileceği bir takıma transfer olma düşüncesine olumlu baktığı, Leipzig'in de Bruma'nın tecrübe kazanması için daha önce oynadığı bir ligde yeniden forma giymesine onay verebileceği belirtiliyor.

        15

        REDDETMESİ ZOR

        Fenerbahçe yönetiminin, Bruma için Alman kulübüne cezbedici bir kiralama teklifi hazırladığı, başarılı futbolcuya da yarım sezon için baş döndürücü bir ücret ödemeye hazır olduğu kulislerden yansıyan iddialar arasında.

        16

        TAM DA ARANAN KAN

        Cimbom'daki son sezonunda 11 gol-6 asistle kariyer patlaması yapan Bruma, daha çok para kazanmak için Leipzig'in yolunu tutmuştu. F.Bahçe'ye transferi gerçekleşirse, Aykut Kocaman'ın planları dahilindeki takımın en önemli parçası olmaya aday.

        17

        CENK TOSUN'A TEKLİF YAĞIYOR

        Beşiktaş formasıyla bu sezon üst düzey bir performans ortaya koyan Cenk Tosun, devre arasında takımdan ayrılabilir.

        18

        Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun, oynadığı başarılı futbolla gündemden düşmüyor. Son olarak Porto maçında yaptığı harika asistle adından söz ettiren Cenk Tosun'un talipleri gün geçtikçe artıyor.

        19

        DHA'nın haberine göre, 2 hafta kadar önce 'Cenk ile ilgili henüz resmi bir teklif gelmedi' diyen ve 20 milyon Euro'dan aşağı bir rakama asla satmayı düşünmediklerini belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın son günlerde yönetici arkadaşlarına golcü oyuncuya gelen teklifleri bildirdiği öğrenildi. 27 yaşındaki oyuncuyla ilgili ciddi teklifler geldiğini kurmaylarına açıklayan Orman, 'Gerçekten iyi bir bonservis ödemeyi kabul eden olursa ve evladımız da ayrılmak isterse, devre arasında gönderebiliriz' ifadelerini kullandığı belirtildi.

        20

        DEVRE ARASINDA AÇIK ARTIRMA

        Sezon başında Cenk Tosun'u transfer etmek için girişimlerde bulunan İngiliz ekibi Crystal Palace'ın, oyuncunun başka kulüplerin de radarına girmesi sonrası bu transferden vazgeçtiği öğrenildi. İtalya ve İspanya'dan birer kulübün Cenk'in transferi için çok ısrarcı olduğu ve nabız yokladığı belirtildi. Yıldız oyuncunun bonservisine 20 milyon Euro taban fiyat belirleyen Orman, başarılı futbolcuyu en yüksek teklifi veren takıma satmayı düşünüyor.

        21

        GÜNEŞ İSTERSE TRANSFER YAPILACAK

        Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş, devre arasında Domagoj Vida ile kadrosunu güçlendirecek. Beşiktaş Yönetimi, Cenk Tosun'un takımdan ayrılması halinde transferde teknik direktör Şenol Güneş'in isteklerine göre hareket edecek. Hocanın takviye istediği bölgelere gerekli transferler yapılacak.