Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Son transfer haberleri (Beşiktaş Galatasaray Fenerbahçe) - Futbol Haberleri
        1

        İNGİLİZLER YENİDEN DEVREDE

        İngiliz Daily Mail'in haberine göre; yaz döneminde de Brezilyalı oyuncuyu transfer etmeye çalışan West Brom, devre arasında yeniden Fenerbahçe yönetiminin kapısını çalacak.

        2

        Haberde West Brom yönetiminin transfer konusunda ciddi bir adım atmaya hazırlandığı ifade edilirken, İngiliz ekibinin Josef için yaklaşık 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı da belirtildi.

        3

        KARA MBODJI SAVAŞI

        Belçika'dan çarpıcı bir iddia geldi. Gazeteler, Anderlecht formasını giyen Kara Mbodji'nin transferi için Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın temas halinde olduğunu yazdı.

        4

        Savunmanın ortasında ve ön libero bölgesinde görev yapan 28 yaşındaki Senegalli yıldızın kulübüyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon başında Anderlecht ile sözleşmesi sona eren Kara Mbodj birçok teklif gelmesine rağmen üç yıllık nikah tazelemişti. (Takvim)

        5

        MESUT ÖZİL, ATLETİCO MADRİD'İN RADARINDA

        İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre; La Liga takımlarından Atletico Madrid, Arsenal ile sözleşmesi bu sezon sonu bitecek olan ve Topçular'la yeni kontrat imzalamaya yanaşmayan Mesut Özil'i transfer etmek için harekete geçti.

        6

        Arsenal ile yeni sözleşme konusunda anlaşamayan ve sezon sonu takımdan ayrılması beklenen Türk asıllı Alman yıldızı Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone'nin özellikle istediğini öne süren İngiliz basını, İspanyol ekibinin Ocak ayında resmi girişimlere başlayacağını satırlarına taşıdı.

        7

        Atletico Madrid, Ocak ayında Mesut ile anlaşırsa Alman futbolcu, sezon sonunda bonservissiz bir şekilde İspanya'nın yolunu tutabilecek.

        8

        FENERBAHÇE'DEN FELLAINI VE SHAW ATAĞI

        Devre arasında ses getirecek transfer hamlelerine hazırlanan Fenerbahçe'nin, Manchester United'ın iki yıldızının peşine düştüğü ortaya çıktı.

        9

        Edinilen bilgiye göre sarı-lacivertli takım, Ada ekibinin orta sahadaki ismi Maoruane Fellaini ve sol beki Luke Shaw'ı ocak ayında kadrosuna katmayı planlıyor. İki futbolcunun transferine Aykut Kocaman da onay verdi. Resmi teklif an meselesi.

        10

        29 yaşındaki Fellaini ve 22 yaşındaki Shaw'ın Manchester United'la sözleşmeleri haziran 2018'da sona eriyor. Shaw takımda forma şansı bulamazken, Fellaini ise bu sezon ligde 7 maçta oynadı ve 3 gol attı. Bir süredir Beşiktaş'la adı anılan Belçikalı Fellaini için İngiliz Daily Mirror gazetesi önceki gün "Beşiktaş'la anlaştı" diye yazmıştı. (Fotomaç)

        11

        CENK TOSUN, OWEN'IN REKORUNU KIRABİLİR

        Beşiktaş'ta sergilediği performansla Premier Lig ekiplerinin dikkatini çeken Cenk Tosun için yeni bir iddia İngiliz gazetesi Evening Chronicle'dan geldi.

        12

        Kadrosuna forvet takviyesi yapmak isteyen Newcastle United'ın yıldız golcüyü istediği öne sürüldü. Beşiktaş'ın belirlediği 17 milyon Pound'luk bonservis bedelinin Newcastle'ın efsane futbolcu Michael Owen'ı Real Madrid'den transfer ederken kulüp rekoru kırarak ödediği 16 milyon Pound'dan bile fazla olduğuna dikkat çekildi.

        13

        İSMAİL KÖYBAŞI ALMANYA YOLCUSU

        Geçen sezon başında Beşiktaş'tan çok büyük umutlarla Fenerbahçe'ye transfer olmasına rağmen bekleneni veremeyen İsmail Köybaşı ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler'in devre arasında sol bek takviyesi yapması durumunda takımdan ayrılacak olan milli futbolcuya Almanya'dan 3 kulübün talip olduğu belirtiliyor. (Takvim)

        14

        EMRE AKBABA İÇİN TAKAS FORMULÜ

        Galatasaray, Emre Akbaba'yı devre arasında kadrosuna katmak için resmen düğmeye bastı. Görüşmeler başlarken Aytemiz Alanyaspor, 25 yaşındaki orta saha için Yasin Öztekin ve Sinan Gümüş ile birlikte 2 milyon euro talep etti.

        15

        Forma şansı bulamayan Sinan ve Yasin'in satışına onay çıktığı ancak istenilen 2 milyon euro'nun fazla bulunduğu belirtildi. Galatasaray yönetiminin, Tudor'un Emre'yi çok istemesine karşın bu transfer için 1 milyon euro'dan fazla para vermeyi düşünmediği öğrenildi.

        16

        Galatasaray'da Yasin'in sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. Sinan'ın ise 2019 yılı sezonu sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor. (Fotomaç)

        17

        İTALYA'DAN HABER VAR

        Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Fenerbahçe’ye İtalya’dan müjdeli haber geldi. Sarı-Lacivertliler’de ocak ayı için öncelik sol bek ve ofansif orta sahada. Ancak stoper için de arayış vardı.

        18

        İtalyan basınında çıkan haberlere göre Gustavo Gomez, şu ana kadar hiç forma şansı bulamadığı Milan’ndan ayrılma kararı aldı. Kırmızı-Siyahlılar’ın da ara transfer döneminde yeni takviyeler için kadroda küçülmeye gideceği ve 24 yaşındaki oyuncunun gidecekler listesinde ilk sırada yer aldığı kaydedildi. (Fanatik)

        19

        ASLINDA VALBUENA'YI DEĞİL ALPER'İ İSTEDİLER

        Fenerbahçe, Mathieu Valbuena’ya ilk kez 2013-14 sezonunda talip oldu... Fransız oyuncu ise Rus Ligini seçerek Dinamo Moskova’ya gitti. Valbuena 7 milyon Euro’ya Dinamo’ya giderken, Alper ise aynı bonservis bedeline Fenerbahçeli oldu.

        20

        Alper’n o sezon Dinamo’nun Valbuena’dan önceki hedefinin olduğu ortaya çıktı. Genç oyuncu Fenerbahçe’yi tercih edince Dinamo’da Valbuena’yı aldı. Zaten bir yıl sonrada FFP kuralları nedeniyle Fransız yıldızı 5 milyon Euro’ya Lyon’a sattı. (Fotospor)

        21

        LUCAS MOURA İDDİASI

        Devre arasında, teknik heyetin raporu doğrultusunda sağ kanada transfer yapmayı planlayan Fenerbahçe, PSG'nin yıldız ismi Lucas Moura'nın peşine düştü. Sarı Lacivertliler, 25 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadroya katmayı düşünüyor. Fransız kulübünde forma şansı bulmakta sıkıntı yaşayan sambacı, daha fazla süre alabileceği bir takımda kendini göstermek ve Dünya Kupası'nda milli formayı giymek istiyor.

        22

        Aykut Kocaman'ın da Lucas Moura'yı çok istediği ve oyuncuyu ikna çabalarının tüm hızıyla sürdüğü kaydedildi. Orta alanın sağında oynayan Brezilyalı yıldız, PSG formasıyla bu sezon 5 maçta görev aldı, 1 gol atıp 1 de asist yaptı. Bu transfer gerçekleşirse Kanarya'da hücum hattı yeniden şekilenecek. Orta alanın sağı 25'lik sambacıya emanet edilecek. Giuliano ise 10 numara bölgesine geçecek. (Skor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ