Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Söz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz 26. bölüm özeti

        Dün akşam 26. bölümüyle izleyicisiyle buluşan Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı için bekleyiş başladı. Yeni bölümde neler yaşanacağını merakla bekleyen izleyiciler, ipuçlarını almak için de 27. bölüm fragmanının yayınlanmasını heyecanla bekliyor. PekiSöz 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        SÖZ 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Oyuncu kadrosunda Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik ve Aybüke Pusat gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

        Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanının birkaç gün içerisinde yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragamanıyla birlikte izleyicilere yeni bölüm hakkında ipuçları verilecek.

        SÖZ 26. BÖLÜMÖZETİ

        Söz 26. bölümde;

        Teröristlerin pususuna düşen Tim buradan kurtulmanın yolunu ararken Yavuz ise Agâh’ı hiç beklemediği bir halde bulur. Tim ve Yavuz için tehlike henüz geçmemiştir.

        REKLAM

        Annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından Yavuz sinirli ve gergin bir ruh haline bürünür. Bu gerginlik Bahar ile olan ilişkisine de yansıyacaktır. Tim’in yerini yabancı istihbarata söylemek zorunda kalan Eylem ise bu hamlesi ile Avcı ve Ateş’i karşı karşıya getirir.

        Erdem’e ulaştırılan çok önemli bir istihbarat, Türk Silahlı Kuvvetlerini harekete geçirir. Çolak ve Büyükelçinin hain planlarına darbe indirmek üzere bir hava saldırısı düzenlenecektir. F16 uçakları için işaretleme yapmak üzere yola çıkan Tim hiç beklemediği bir durumla karşılaşır. Bu durum bütün operasyonu tehlikeye atacaktır.

        SÖZ 25. BÖLÜM ÖZETİ

        Bir tarafta Büyükelçiliği korumaya çalışan Tim diğer tarafta daha büyük bir tehlikenin ortaya çıktığından habersizdir. Büyükelçinin getirdiği kötü haber ülke ve müttefiklerimiz için ciddi bir tehdidin sinyallerini vermektedir.

        REKLAM

        Karabatak’ın ulaştırdığı istihbarat ile birlikte yola çıkan Tim, beklemediği bir yerde bulur kendini. Operasyonu tamamlamak için içlerinden biri kendini feda etmek zorundadır. Hepsi tereddüt etmeden kendini öne atsa da sadece biri bu zorlu görevi üstlenecektir.

        Yavuz, annesinin ölümüyle ilgili öğrendiklerinin ardından büyük bir yıkıma uğrayacaktır. Bu sırla ilgili bir cevap bulmak için Olcay ve Agâh’ın yanına gittiğinde ise büyük bir kriz onu beklemektedir.

        SÖZ OYUNCU KADROSU

        Kıdemli Üsteğmen Yavuz Karasu (Tolga Sarıtaş)

        Çolak (Serhat Kılıç)

        Agah (Mehmet Özgür)

        Bahar Kutlu (Aybüke Pusat)

        Eylem Mercier (Meriç Aral)

        Yarbay Erdem Kaçmaz (Nihat Altınkaya)

        Üstçavuş Fethi Kulaksız (Burak Sevinç)

        Görkem Sevindik (Üstçavuş Mücahit Serdengeçti)

        Mustafa Yıldıran (Başçavuş Ali Haydar Bozdağ)

        Eren Vurdem (Başçavuş Ateş Acar)

        Aytaç Şaşmaz (Uzman Çavuş Feyzullah Altıparmak)

        Aşık (Doğukan Polat)

        Büyük Bey(Cihan Ünal)

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ