Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Söz 38. son bölüm! Söz'ün 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

        Başrollerini Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat, Nihat Altınkaya, Çağan Atakan Arslan ve Meriç Aral'ın paylaştıkları dizi Söz'de 38. bölüm heyecanı yaşandı. Tim büyük bir çatışmanın arasında kalınca izleyicilerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Dizi bittikten sonra yeni bölüm için merak başladı.

        SÖZ 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Söz dizisi 38. bölümün ardından 39. yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Ancak yayıncı kuruluş, dizinin yeni bölümüne dair herhangi bir tanıtım yayınlamadı. Söz ile ilgili detaylar geldikçe aktarmayı dürdüreceğiz.

        SÖZ 38. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Selim’in tünelden yapacağı saldırıyı önlemek için var gücüyle uğraşan Yavuz önderliğindeki Tim, destek için gelen teröristlerin oteldeki sivilleri rehin almasıyla yeni bir krizin ortasına düştü.

        REKLAM

        Tim, Mehmetçikleri zamanında bilgilendirmiş ama otelde büyük bir saldırının ortasında kaldılar.

        Derman’ın yönettiği teröristler ise Karabayır’da büyük bir kanlı saldırı düzenledi. Hafız önderliğindeki Tim bu saldırının daha da büyümesini önlerken yaşanan dehşetle acı bir şekilde yüzleşti

        Agah, Çolak’ın sorgusundan aldığı istihbaratla sınır dışında bir ziyarete gitti.

        Öğrendiği şeyler sonucunda aslında Derman’ın çok daha kapsamlı, dehşeti çok daha büyük bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde olduğunu anladı.

        Nazlı aklında yer eden kötü anılardan kurtulmak için intiharı denemiş ama ölümden döndü. Fakat artık hiçbir şey eskisi gibi olmadı. Bahar ve Güler ona destek olmak için her zaman yanında olsalar da onu takip etmekten sıkılmayan başka bir kötülük daha vardır: Derman

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ