Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Letonya maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        A Milli Futbol Takımı'nın, 3 Eylül 2015 Perşembe günü Konya Büyükşehir Stadyumu'nda oynayacağı Türkiye-Letonya EURO 2016 Elemeleri A Grubu'ndaki maçının ne zaman,hangi kanalda, saat kaçta oynanacağını öğrenebilirsiniz.

        Milli takımımızın 3 Eylül 2015 Perşembe günü Türkiye'de oynayacağı Letonya maçı biletleri, TFF internet sitesinden satışa çıkarıldı ve kısa sürede tükendi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 3 Eylül Perşembe günü Konya Büyükşehir Torku Arena'da oynanacak Türkiye-Letonya karşılaşmasını İsveç Futbol Federasyonu'ndan Stefan Johenosson'un yöneteceği belirtildi.

        2016 AVRUPA ŞAMPİYONASI ELEMELERİ... TÜM MAÇLARIN ÖZETLERİ HABERTURK.COM'DA

        Türkiye - Letonya maçı 3 Eylül Perşembe günü saat 21:45'te başlayacak. Mücadele Show TV kanalından naklen yayınlanacak

        Maçta Johanesson'un yardımcılıklarını Fredrik Nilsson ve Magnus Sjöblom yapacağı, dördüncü hakemi Stefan Hallberg, ilave yardımcı hakemlerin ise Andreas Ekberg ile Mohammed Al-Hakim olacağı aktarıldı.

        İSTANBUL KAMPI TAMAMLANDI

        TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda ay-yıldızlı futbolcuların, ısınma hareketleri, 5'e 2 top kapma çalışması, dar alanda pas çalışması ve taktik ağırlıklı çift kale maç yaptığı bildirildi. Antrenmanın, yenileme programıyla sona erdiği kaydedildi.

        Aday kadroda yer alan tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda Arda Turan'ın, kontrollü şekilde takım çalışmasına dahil edildiği, Şener Özbayraklı'nın ise düz koşunun ardından tedbir amaçlı fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı saha çalışması yaptığı ifade edildi.

        GÖKHAN GÖNÜL KADRO DIŞI

        A Milli Futbol Takımı'na Letonya ve Hollanda ile Konya’da oynayacağı maçlar öncesi kötü haber geldi. Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın yıldızı Gökhan Gönül sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

        Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden şu açıklama yapıldı:

        "A Milli Takım'ın dün yaptığı antrenmana sağlık heyetinin gözetimi altında kontrollü bir şekilde katılan Gökhan Gönül'ün, çalışmayı takiben önceki yaralanması olan alanda ağrı hissettiğini ifade etmesi sebebiyle oyuncunun sağlık önceliği gözetilerek Letonya ve Hollanda maçları aday kadrosundan çıkarılmasına karar verildi."

        A Milli Futbol Takımı, Konya'da

        A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de de Hollanda ile yapacağı karşılaşmalar için Konya'ya geldi. Özel uçakla Konya Havalimanı'na gelen Ay-yıldızlı kafileyi, çok sayıda taraftar, meşalelerle karşıladı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki milli takım kafilesine, sevgi gösterisinde bulunan taraftarlar, teknik heyet ve oyuncularla hatıra fotoğraf çektirdi.

        Terim, havalimanında kendilerini bekleyen taraftarları selamladı. Milli takım daha sonra otobüsle konaklayacağı otele gitti.

        Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ