Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Dusan Cantekin ile sözleşme imzaladı - Basketbol Haberleri

        Türkiye Basketbol Ligi ekiplerinden İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Dusan Cantekin ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı.

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan yapılan açıklamaya göre, Cebeci Spor Kompleksi'ndeki kulüp binasında kulüp başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, Başkanvekili Hasan Morgil, genel sekreter Yavuz Selim Tuncer ve muhasip üye Faruk Çetin'in hazır bulunduğu törende, Dusan Cantekin kendisini 2,5 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

        Ahmet Hamdi Çamlı, daha önce Vujacic, Markota ve Jenkins'i transfer ettiklerini hatırlatarak, "Bu oyuncuların ardından gelecek vaat eden Dusan Cantekin'i kadromuza kattık. Artık parkede dünyanın en büyük spor kulübünü en iyi şekilde temsil ederek, hedeflerimize emin adımlarla ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

        Sırp asıllı Türk basketbolcu Dusan Cantekin ise kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi.

        Efes Pilsen altyapısında yetişen ve ardından A takıma yükselen 2,22 metre boyundaki Dusan Cantekin, önce Mersin Büyükşehir Belediyespor'a, daha sonra Sırbistan'ın KK Mega Vizura takımlarına kiralandı. 2012 yılında Banvit'e transfer olan ve burada iki sezon geçirdikten sonra yeniden Mega Vizura'ya dönen Dusan Cantekin, bu sezon 6,1 sayı 3,8 ribaunt ortalaması ile mücadele ediyordu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ