Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman'ın soyunma odasında tokat attığı Göktürk Ural, Telegol programında açıklamalar yaptı - Basketbol Haberleri

        Galatasaray Liv Hospital'da başantrenör Ergin Ataman'ın soyunma odasında tokat attığı Göktürk Ural, 360'da yayınlanan Telegol programına açıklamalarda bulundu.

        Soyunma odasında Ergin Ataman'ın kendisine tokat attığı sırada kimsenin deneyimli çalıştırıcıyı durdurmaya çalışmadığını söyleyen Göktürk Ural, "Ben tokat çıktı diye tokat kısmını anlatıyorum. Söylediklerini söylemiyorum. Ben sözleşmemi fesh etmedim, şu an sözleşmem duruyor. Genç takımla çalışıyorum" açıklamasını yaptı.

        İşte Göktürk Ural'ın yaptığı açıklamaları...

        "KENDİMİ ZOR TUTTUM"

        Hiç kimse bir şey demedi. Ben haksız duruma düşmemek için bir şey demedim. Kendimi zor tuttum. İki tane tokat attı. Direk yüzüme vurdu. Hiç beklemiyordum. Vurduktan sonra şok oldum. Hala ertesi gün bile inanamadım.

        "SÖYLEDİKLERİNİ SÖYLEMİYORUM"

        Başka bir yerime vurmadı. Ben tokat çıktı diye tokat kısmını anlatıyorum. Söylediklerini söylemiyorum. Ben sözleşmemi fesh etmedim, şu an sözleşmem duruyor. Genç takımla çalışıyorum.

        "ARAYIP ÖZÜR DİLEMEDİ"

        TBF'ye gittim ve şikayet ettim. Bana kadro dışı olduğumu söyledi. Dilekçede küfür ettiğini ve iki tokat attığını belirttim. Aileme bir küfürü olmadı. Arayıp özür dilemedi. Galatasaray Kulübü'nden aradılar.

        "KİMSENİN TEPKİ VERMEMESİNİ ANLAMADIM"

        Ben de anlamadım kimsenin bu duruma tepki vermemesini. Buna çok şaşırdım. Benim takımda öyle bir vasfım yok. Ben 2-3 dakika oynuyorum. Elimden geleni de yapıyorum. Benim karakterimde saygısızlık yapmak yok. Ben doğuştan beri Galatasaraylıyım. Bu olay devre arası yaşandı. İkinci yarı sahaya çıktım. İkinci yara süre almadım.

        "DİĞER YABANCILAR 'BÖYLE BİR ŞEY OLMAZ' DEDİLER"

        Carlos Arroyo o maçta yoktu, bu durumu görmedi. Diğer yabancılar da 'Böyle bir şey olmaz' dediler. Bütün herkes olayı canlı gördü. Herkesin içerinde yaşandı bu olay. Babamla aldığımız bir karar sonrası TBF'ye gittik. Kimse bize bir öğüt vermedi. Doktordan bir rapor almadım. Çok şaşkınım zaten.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ