Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Zeljko Obradovic: "Sürprize hazırız" - Basketbol Haberleri

        HTSPOR/Gökhan TÜRE/TEL-AVİV

        Fenerbahçe Ülker’in coachu Zeljko Obradovic, THY Euroleague çeyrek final 3. maçında bu gece rakip sahada son derece agresif bir oyuncu ve seyirci topluluğuna karşı mücadele vereceklerini söyledi.

        Obradovic, “Basketboldan anlayanlar çok iyi bilirler ki Tel Aviv deplasmanları her zaman zordur. Burada bizi son derece agresif bir seyirci topluluğunun yanında kazanmak için sahada olabildiğince agresif bir görüntü çizmesini beklediğimiz bir Maccabi Electra bekliyor olacak. Oyuncularım şunun farkında olmalı. Son maçmış gibi oynamalıyız. Burada da kazanıp Final- Four’a kalmak istiyoruz. Bizim nasıl bir reaksiyon vereceğimiz çok önemli. Sert ve akıllı olursak Final-Four vizesini alacağımıza inanıyorum” dedi. Maccabi’nin sahaya farklı bir görüntüde çıkacağını tahmin ettiğini düşünen Obradovic, “Maccabi Electra sahada kesin olarak bazı şeyleri değiştirmek isteyecektir. Nasıl ki biz İstanbul’da 11 sayı geride iken bazı değişiklikler yaptık, onlar da sürpriz yapıp bizi şaşırtmak isteyeceklerdir. Buna hazırlıklı olmalıyız. Hazırız da” dedi.

        ZISIS: FIRSAT VERMEMELİYİZ

        Nikos Zisis de kendilerini çok zor bir maçın beklediğini ifade ederek şunları söyledi: “Seride 2-0 öndeyiz ama daha işimiz bitmedi. Maccabi Elactra evinde çok farklı oynuyor. Coşkulu ve agresif oynayıp taraftarını da devreye sokmak isteyecektir. Son şanslarını kullanacaklar ve bunu sonuna kadar zorlayacaklar. Bizi yenmek için daha fazla enerji ortaya koymak zorundalar. Herkese ve taraftarlarına pes etmeyeceklerini göstermek isteyecekler. Biz de seriyi kısa kesmeye çalışacağız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ