Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Fenerbahçe Ülker’in Sırp yıldızı Bjelica, sözünü tuttu; final-four sonrası güldü! - Basketbol Haberleri

        F.Bahçe Ülker’in ‘ağır işçisi’... Elinden her iş gelen bir yıldız... Tarihi Final-Four zaferinin kahramanlarından biri... Sırp yıldız Nemanja Bjelica... Kanarya’nın Maccabi Electra’yı devirerek final-four’a kaldığı tarihi zaferde. 16 dakika oyunda kaldı... 5 sayı, 6 ribaund, 1 asist yaptı... İşte F.Bahçe taraftarının gözbebeği, hiç değişmeyen yüz ifadesiyle ‘buz adam’ olarak biliniyor. Yaklaşık 3 ay önce HABERTÜRK’e verdiği röportajda, arkadaşımız Hasan Ercazip kendisine ‘Taraftar seni çok seviyor ve seni gülerken görmek istiyor. Barcelona’ya son saniye basketiyle galibiyeti getirdikten sonra bile yüzünde ifade değişikliği olmadı. Neden” şeklinde bir soru yöneltmişti.

        SÖZÜNÜ TUTTU!

        Bjelica ise bu sorumuza, “Ben de taraftarlarımızı çok seviyorum ve bu durumun farkındayım. Fakat ben bunun numarasını yapmam. Böyle bir insanım. Final-Four’a kalırsak, söz veriyorum güleceğim” diye yanıt vermişti. Tarihe zaferin ardından gülerkenki yüz ifadesi objektiflere yansıyan Sırp yıldız, böylece gazetemize verdiği sözü de tutmuş oldu.

        'ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ'

        F.Bahçe Ülker’in usta coachu Obradovic, “Madrid’te de elimizden gelenin fazlasını yapacağız” dedi. Taraftara teşekkür eden Obra, “Final-Four’da da arkamızda olacaklarına eminim” diye konuştu.

        15 YIL SONRA FINAL-FOUR

        Fenerbahçe Ülker, THY Euroleague’de Efes’ten sonra Final-Four’a kalan ikinci Türk takımı oldu. 1999-2000’de Suproleague’de ilk dört arasına kalan Efes, 2000-2001 sezonunda da ULEB Euroleague’de de Final- Four’da yer almıştı. 15 yıl sonra bir Türk takımı daha Final-Four vizesi aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ