Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Hido'nun gözü yıldızlarda! - Basketbol Haberleri

        HTSPOR.COM

        Dwight Howard'ın 26 dakika süre aldığı ancak hiç bir varlık gösteremediği maçta sahne alan Hidayet Orlando Magic'in Charlotte Bobcats'i 90-85 devirdiği maçta salonun en skorer ismi oldu.

        Hido 38 dakikada 20 sayı kaydederek galibiyette başrol oynarken 4 asist 3 de ribaundla maçı tamamladı. Mickael Pietrus 18, Rashard Lewis 17 ve Jameer Nelson da 15 sayıyla galibiyete katkı yapan isimler oldu. Magic bu sonuçla deplasmanda çıktığı üçüncü maçı da peş peşe kazanmış oldu.

        Maçın ardından açıklama yapan Hido, "Howard bile bazen kötü bir gece geçirebiliyor. Hepimizin hazırlıklı olması lazım. Bu maçta hepimiz üzerimize düşeni yaptık" dedi.

        Magic'in All-Star pivotu Howard maç boyunca Bobcats defansına takılırken ürettiği dört sayı da serbest atışlardan geldi.

        Ligde alınan diğer sonuçlar şöyle: Toronto Raptors - Miami Heat: 107-96 New York Knicks - Dallas Mavericks: 114-124 (Uzatmada) Denver Nuggets - Minnesota Timberwolves: 90-84 Phoenix Suns - Detroit Pistons: 104-86 Sacramento Kings - San Antonio Spurs: 88-90

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ