Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi - Basketbol Haberleri

        Galatasaray Başantrenörü Ergin Ataman transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunurken, sarı-kırmızılı takımın bu sezon çok büyük ihtimalle Euroleague'de mücadele etmeyeceğini söyledi.

        Ergin Ataman yaptığı açıklamada Wild Card konusuna değinirken, ''Galatasaray, büyük bir ihtimalle bu yıl Euroleague'de yer almayacak. Eurocup için başvurduk. Wild Card Pınar Karşıyaka'nın hakkı, tersi bir durum adaletsizlilk olabilir'' ifadelerini kullandı.

        Başarılı çalıştırıcı transfer hakkında da ipucu verirken, ''Anadolu Efes forması giyen Lasme transfer listemizde ama kendisini Pana da istiyor'' şeklinde konuştu.

        Ataman son olarak geçtiğimiz sezon basketbol şubesinde ekonomik olarak büyük sıkıntılar yaşayan Galatasaray'da kendisi için paradan çok daha önemli şeyler olduğunu söylerken, ''Benim için Galatasaray'daki maneviyat, maddiyattan çok daha önemli. Ben, Galatasaraylıyım'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ