Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer Fener'den önemli galibiyet - Basketbol Haberleri

        Başkent Vilnius'daki maçta Nevriye'nin pota altından bulduğu basketlerle iyi başlayan temsilcimiz, Esmeral'in serbest atışlardan bulduğu sayılarla ilk periyotu 16-14 önde tamamladı.

        2. periyoda iki takım da karşılıklı sayılarla başlarken, pota altındaki etkili savunmasıyla Fenerbahçe'ye kolay sayı bulma şansı tanımayan litvanya temsilcisi, Langhome'nin basketiyle devreye 31-30 önde girdi.

        İkinci yarıda Nevriye ve Esmeral ile etkili olan sarı-lacivertli takım, Wilson, Gomis ve Ajavon üçlüsünün pota altından ve dış atışlardan bulduğu basketlere engel olamadı. Temsilcimiz, final periyotuna 10 sayılık farkla 51-41'lik skorla geride başladı.

        Son periyoda Nevriye ve Nevlin ikilisinin art arda bulduğu sayılarla başlayan Fenerbahçe, Staugaitiene'nin dış atışlardan attığı basketlere engel olamadı. Son dakikalarda savunmasını sertleştiren ve hücumda Sutton-Brown ile etkili olan Fenerbahçe, son periyotta yakaladığı 23-5'lik seriyle karşılaşmayı 64-56 kazandı.

        Böylece 4. galibiyetini alan ve 10 puan ve averajla 4. sıradaki yerini koruyan Fenerbahçe'de, bu maçta Nevriye Yılmaz, 20 sayı, 11 ribaunt ve 3 asistlik performansıyla galibiyette en büyük rolü oynadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ