Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Pınar Karşıyaka, basketbolda geride kalan sezonda elde ettiği lig şampiyonluğu kupasını Yaşar Holding Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'a götürdü - Basketbol Haberleri

        Pınar Karşıyaka'dan yapılan açıklamada, Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten, Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, başantrenör Ufuk Sarıca, genel menajer Selim Çınar ve basketbol takımı kaptanı İnanç Koç'un, Selçuk Yaşar'ı ziyaret ettiği belirtildi.

        Selçuk Yaşar, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, yaklaşık 60 yıldır Karşıyaka sevdalısı olduğunu belirterek, "Bu sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası'ndan sonra lig şampiyonluğu kupasını da kazandık. Bu anlamlı kupanın kazanılmasında emeği geçen tüm sporcuları, teknik heyeti ve yöneticileri gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

        Yaşar Topluluğu'nun Türkiye'de uzun yıllardır basketbola ve spora destek verdiğini vurgulayan Yaşar, şunları kaydetti:

        "Pınar Karşıyaka'nın kazandığı Türkiye ligi şampiyonluğu bana büyük gurur yaşattı. Başarı, birlik ve beraberlik olursa gelir. Pınar Karşıyaka bu sezon, oyuncusu, teknik ekibi, yöneticisi, taraftarı ile bütünleşti, birlik oldu ve bu tarihi başarıyı yaşadı."

        Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Ali Erten ve Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu ise Selçuk Yaşar'ı kupayla onurlandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ