Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Milli Takım Avrupa Basketbol Şampiyonası B Grubu maçları için Berlin’de bulunan A Milli Takımımız, Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği’ni ziyaret etti - Basketbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR / Gökhan TÜRE

        Avrupa Basketbol Şampiyonası B Grubu maçlarını oynamak üzere Berlin’de bulunan A Milli Takımımız, Türkiye Cumhuriyeti Berlin Büyükelçiliği’ni ziyaret etti.

        Ziyarete TBF Asbaşkanı Hüsnü Karagözoğlu, Genel Sekreter Celal Arısan, Sportif Direktör Barbaros Akkaş, A Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman, A Milli Takım Teknik Ekibi ve oyuncular katıldı.

        Ziyaret sırasında 12 Dev Adam’a turnuvada başarılar dileyen Berlin Büyükelçisi Hüseyin Avni Karslıoğlu, oyunculara elçilik binasının çatı katında üretilen biyolojik bal hediye etti. Milli oyuncular da Berlin’de kendilerini ev sahibi gibi hissettiklerini ifade etti.

        Dün tek idman yapan Milliler’e kondisyon testi uygulandı. Cedi Osman’ın sakatlığının da geçtiği ve yarın İtalya karşısında oynayabileceği açıklandı.

        BILETLER ATEŞ PAHASI

        Avrupa Şampiyonası B Grubu maçlarını oynayacağı Berlin’deki O2 Arena’da bilet fiyatları el yakıyor. Ay-Yıldızlı takımın maçlarını kapsayan kombine biletlerin fiyatının 450 Euro olduğu açıklandı.

        Milliler’i izlemek isteyen gurbetçiler tek maç için ise 45 Euro ödeyecek. Alman Federasyonu’nun, partner federasyon olan TBF’ye Almanya maçı için salon kapasitesinin %30’u kadar bilet vereceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ