Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Şampiyonluğun en önemli adaylarından biri olan Darüşşafaka’da; Semih, Oğuz ve Ender hedefe kilitlendi, ‘Yarışta artık biz de varız’ dedi - Basketbol Haberleri

        Potada bu sezon ülkemizi THY Euroleague’de temsil edecek Darüşşafaka Doğuş’ta, takıma yeni katılan deneyimli isimler Ender Arslan, Semih Erden ve Oğuz Savaş, Spor Toto Basketbol Ligi’ndeki şampiyonluk şanslarını değerlendirdi, “Yarışta artık biz de varız” dedi. İşte başarılı oyuncuların açıklamalarından satır başları:

        SEMİH ERDEN: ÇOK ÇALIŞTIM VE SABRETTİM

        “Bu takıma ciddi bir yatırım yapıldı. İyi bir kadro kuruldu. Ancak maçlar kağıt üstünde oynanmıyor. Eğer çok çalışır ve çok istersek, ligde şampiyonluğa ulaşamamamız için hiçbir neden yok. Ancak yeni bir takımız ve zamana ihtiyacımız var. Bu zamanı ne kadar kısa tutarsak bizim için o kadar iyi olur. Her sporcunun inişliçıkışlı zamanları olabilir. Ben de çok çalıştım ve çok sabrettim. Çok şükür bunu A Milli Takım’la bulduğum önemli bir fırsatla atlattım. Bu fırsatı iyi değerlendirerek gurur verici bir performans sergiledim. Bu performansın aynısı Darrüşafaka Doğuş’ta sürdürmek istiyorum. Umarım bunu başarırım.”

        OĞUZ SAVAŞ: ŞAMPİYONLUK KİMSEYİ ŞAŞIRTMAZ

        “Şampiyonluk için kurulmuş bir kadromuz var. Zirve adayları çoğaldı. Artık şampiyonluk mücadelesinde biz de varız. Şampiyon olmamaız kimseyi şaşırtmaz. Deneyimli bir ekibiz. Zamanla daha da iyi hale geleceğiz. THY Euroleague’de de güçlü rakiplerle oynayacağız. Maç maç düşünerek, gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Avrupa’daki ilk hedefimiz bu olacak.”

        ENDER ARSLAN: BENİM İÇİN YENİ HEYECAN

        “Çok önemli transferler yapıldı. Burası benim için de yeni bir heyecan. Önemli bir geçmişi olan bir ekipteyim. Burada şampiyonluk yaşayarak, kulüp tarihine geçmek istiyorum. THY Euroleague’e de iyi bir başlangıç yaparak devamını getirmek istiyoruz. “

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ